HomeHL-SportsΜίχαελ Σκίμπε: «Να παίξουμε καλύτερα στην ρεβάνς»

Μίχαελ Σκίμπε: «Να παίξουμε καλύτερα στην ρεβάνς»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είχε και πολλά να πει ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα ρεβάνς με την Κροατία (12/11, 21:45). Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν λιγομίλητος και κάθε άλλο παρά ευδιάθετος, φροντίζοντας να τελειώσει την τοποθέτησή του σε χρόνο ρεκόρ.

«Πρώτα απ΄ όλα συγχαρητήρια στην Κροατία για τη νίκη της. Νομίζω πάντως ότι σε αυτό βοήθησε και η ομάδα μου, ειδικά στο πρώτο και στο τέταρτο γκολ. Ο αντίπαλος μάς άσκησε πίεση κι εμείς δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε», ήταν το αρχικό σχόλιό του για το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ.

Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι έχουν τελειώσει όλα πια, απάντησε ότι: «η Κροατία βρίσκεται σε καλύτερη θέση και η ομάδα μας είναι δύσκολο να ανακάμψει. Ελπίζω να έχουμε αυτή τη φορά λίγη τύχη, που δεν είχαμε στην ευκαιρία του τελευταίου λεπτού, καθώς αν το σκορ γινόταν 4-2 τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βελτιωθούμε».

Όσο για το αν εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ ήταν πραγματική; «Όχι… Θα είναι δύσκολη για την Ελλάδα η συνέχεια, αλλά ελπίζω να παίξουμε καλύτερα», απάντησε.

Ο Σκίμπε ρωτήθηκε αν είχε μερίδιο στη βαριά ήττα με τις επιλογές του και σημείωσε: «Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, και οι παίκτες και οι προπονητές. Κατά την άποψή μου, εγώ δεν έκανα πολλά», είπε.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο: «Ελπίζω ότι θα είναι πολύς κόσμος την Κυριακή. Οι φίλαθλοί μας ξέουν που ήμασταν πριν από δύο χρόνια κι ελπίζω ότι θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση