Με το πλοίο της γραμμής έκαναν την διακίνηση των ναρκωτικών από Αθήνα προς Κρήτη δύο νεαροί άνδρες με τις διωκτικές αρχές του νομού να συλλαμβάνουν τον παραλήπτη και να αναζητούν τον αποστολέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί – την ώρα που έδεσε το πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου – οι λιμενικοί είδαν έναν 28χρονο να παραλαμβάνει ένα δέμα και να προχωρά προς την έξοδο με ύποπτες κινήσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν οι αρχές να τον σταματήσουν για έλεγχο, κατά τον οποίον διαπιστώθηκε πως στο δέμα μέσα υπήρχαν 30 γραμμάρια χασίς, χωρισμένα σε δύο συσκευασίες.

narkotika

Την ίδια ώρα οι λιμενικοί προχώρησαν και σε έλεγχο στο σπίτι του 28χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μικροποσότητα χασίς, μία ζυγαριά και έναν μεταλλικό θρυμματιστή.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα και στο σπίτι ενός 29χρονου που φέρεται να είναι ο αποστολέας του δέματος.

Εκεί οι αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν: 21,4 γραμμάρια ηρωίνης, 66,5 γραμμάρια χασίς, 3.026 ευρώ σε μετρητά, 11 χαρτονομίσματα και κέρματα διαφόρων χωρών, ένα πιστόλι replica, μία ζυγαριά, δύο θρυμματιστές, σύριγγες, ξύλινη πίπα για χρήση ηρωίνης, δύο ντοσιέ με έγγραφα αλλά και 162 συσκευασίες τηλεφωνικών συνδέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος έχει συλληφθεί ενώ αναζητείται ο 29χρονος αποστολέας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση