HomeΕΛΛΑΔΑΠύργος: Διέρρηξαν το σπίτι δωρητή οργάνων μόλις πέθανε!

Πύργος: Διέρρηξαν το σπίτι δωρητή οργάνων μόλις πέθανε!

Δύο μέρες μετά την κηδεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχει όρια η απανθρωπιά και η ασυνειδησία ορισμένων, που δεν δίστασαν να εκμεταλλευτούν τον θάνατο ενός 47χρονου που έδωσε ζωή σε αρκετούς ασθενείς δωρίζοντας τα όργανά του. Δύο ημέρες μετά την κηδεία του, διέρρηξαν το σπίτι του και άρπαξαν ό,τι μπορούσαν!

Ο άτυχος Ηλίας Λουρίδας είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών– Πύργου, αλλά η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη. Έτσι, οι συγγενείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του για να σωθούν άλλοι συνάνθρωποί μας.

Ο 47χρονος έφυγε από την ζωή στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλευόταν και, όταν τα αδέλφια του πήγαν στο σπίτι του στο χωριό Πράσινο του δήμου Πύργου, βρήκαν το πλαϊνό παράθυρο παραβιασμένο!

Μπαίνοντας μέσα, αντίκρισαν μια εικόνα λεηλασίας. Άγνωστοι είχαν εκμεταλλευτεί την απουσία τους και εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι, όπου αναστάτωσαν τα πάντα αναζητώντας χρήματα ή τιμαλφή. Τελικά, σύμφωνα με την «Πατρίς», άρπαξαν μια τηλεόραση, ξήλωσαν και την μπαταρία του τρακτέρ που είχε ο εκλιπών και εξαφανίστηκαν. Την διάρρηξη ερευνά η Ασφάλεια Πύργου, ενώ η Εγκληματολογική υπηρεσία πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση