HomeHL-LifestyleΤο διαμαντένιο κόσμημα που δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ στην Κέιτ Μίντλετον

Το διαμαντένιο κόσμημα που δάνεισε η βασίλισσα Ελισάβετ στην Κέιτ Μίντλετον

Ένα βραχιόλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθε κόσμημα κρύβει μια μικρή ή μεγάλη ιστορία.

Η ιστορία του μπορεί να καθορίσει την αξία του μέσα στο χρόνο, ενώ το σχέδιο και η ποιότητά του, του χαρίζουν διαχρονικότητα.

Ενα απόλυτα διαχρονικό κόσμημα με ιστορία φόρεσε και η Κέιτ Μίντλετον σε πρόσφατη, επίσημη εμφάνισή της σε φιλανθρωπικό δείπνο που έλαβε χώρα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η Kέιτ Μίντλετον επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο, μάξι φόρεμα με δαντέλα με την υπογραφή της Diane von Fustenberg (το ίδιο φόρεμα είχε φορέσει και πριν από 3 τρία όταν ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Σαρλότ).

kate1 kate2

Το χέρι της κοσμούσε ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα: ένα διαμαντένιο βραχιόλι που τράβηξε τα βλέμματα. Το βραχιόλι (διαμαντένιο, τετράφυλλο μπρασελέ- Diamond Quatrefoil Bracelet-) ανήκει στην συλλογή κοσμημάτων της Ελισάβετ και το κληρονόμησε από την μητέρα της, το 2002.

Είναι ένα κόσμημα που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη εποχή και η βασίλισσα Ελισάβετ του έχει μεγάλη αδυναμία (μάλιστα το 2010 το είχε φορέσει σε εμφάνισή της).

kate3

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε κόσμημα από τη συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο έχει μια πολύ ιδιαίτερη σημειολογία.

Bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση