HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Ζητώ καθαρή εντολή – Στον νέο πολιτικό φορέα χωρούν όλοι

Γεννηματά: Ζητώ καθαρή εντολή – Στον νέο πολιτικό φορέα χωρούν όλοι

Αναγεννημένη η παράταξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κερδίζουμε το στοίχημα για την αναγέννηση της παράταξης. Σε όλη την Ελλάδα ένα δυναμικό λαϊκό κίνημα στηρίζει την προσπάθεια, τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Όπως τονίζει, «οι πολίτες παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους και στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής του σημερινού πολιτικού σκηνικού. Να τελειώνουμε με την Κυβέρνηση της εξαπάτησης, με το λαϊκισμό, τη διγλωσσία, την ανικανότητα , το διχασμό. Να αποτρέψουμε τη συντηρητική οπισθοδρόμηση. Με τη μαζική παρουσία τους την Κυριακή στις κάλπες θα στείλουν μήνυμα ελπίδας και αυτοπεποίθησης.»

Προσθέτει ότι στον νέο πολιτικό φορέα χωρούν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες. Και αυτοί που συμμετέχουν σήμερα στις διαδικασίες και εκείνοι που θα πεισθούν μέσα από το λόγο και το πρόγραμμά μας. Ανοίγει σίγουρα ο δρόμος για να ξαναφέρουμε κοντά μας όσους απογοητεύτηκαν, στράφηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πολιτικής απάτης που παίχτηκε εις βάρος τους και εις βάρος της χώρας.

Δεν έχουν θέση όσοι πλήγωσαν ηθικά την παράταξη και εκείνοι που έσπευσαν να πιάσουν στασίδι εξουσίας στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Από την επόμενη μέρα ξεκινά η Νέα αλλαγή, τονίζει. Αλλάζουμε εμείς, αλλάζουμε πρώτα την παράταξη για να αλλάξουμε τη χώρα. Τα επόμενα βήματα είναι ήδη γνωστά. Συνέδριο και εκλογή οργάνων για την πλήρη οργανωτική συγκρότηση του φορέα. Δεσμεύομαι για μια παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος.

Χωρίς μηχανισμούς, φέουδα και τιμάρια. Όπου ενεργό ρόλο και λόγο έχουν τα μέλη. Τολμάμε για μια παράταξη πραγματικά ανανεωμένη, αξιόμαχη, με πρωταγωνιστικό ρόλο για την ανασυγκρότηση της χώρας, υπογραμμίζει η Φ. Γεννηματά.

Σε ερώτημα για το τι θα κάνει αν δεν εκλεγεί η κ. Γεννηματά ανέφερε: Δίνω μια μάχη για να την κερδίσω με πίστη και αισιοδοξία. Ο κύριος στόχος είναι να κερδίσει η παράταξη. Διεκδικώ την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα, επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο.

Ζητώ καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε χωρίς κλυδωνισμούς, χωρίς παραλυτικές ισορροπίες, με αποφασιστικά βήματα. Να συνεχίσουμε πιο δυνατά, όλοι μαζί την νικηφόρα πορεία. Θεωρώ δεδομένο ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα.

Τέλος, αναφερόμενη στην επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με καλάσνικοφ σημείωσε: «Εδώ πρόκειται για μια τρομοκρατική ενέργεια. Για μια επίθεση εναντίον της δημοκρατίας. Εμείς δεν θα μιλήσουμε για προβοκάτσιες, αυτές είναι λογικές των «εγκεφάλων» του Μαξίμου και του προπαγανδιστικού τους μηχανισμού.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. Με την ανοχή της υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια. Το ερώτημα είναι τι κάνει ο κ. Τσίπρας στον οποίο απευθύνθηκα πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι ευθύνες πλέον τον βαρύνουν. Όσο για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης, ασφαλώς και ανησυχεί το σημερινό πολιτικό κατεστημένο. »

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση