HomeΣΠΟΡΣτην οικογένεια του ΟΦΗ η Νίκη Σητείας

Στην οικογένεια του ΟΦΗ η Νίκη Σητείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ένταξη της λασιθιώτικης ομάδας στο δίκτυο συνεργαζόμενων ομάδων

Να διαδώσει ακόμη περισσότερo τη μεγάλη του φήμη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Κρήτης θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος αυξάνει τις συνεργασίες του με τοπικές ομάδες.

Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό την Παρασκευή , οι «ασπρόμαυροι» ενέταξαν στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ομάδων και τη Νίκη Σητείας.

Μία κίνηση η οποία στοχεύει την ανάδειξη ταλέντων από το νησί.

Αναλυτικά το ενημερωτικό του ΟΦΗ: «Η Νίκη Σητείας εντάχθηκε στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ομάδων από την Κρήτη, με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η συμφωνία κλείστηκε, μετά από συνάντηση που είχε η επιτροπή του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τα μέλη της διοίκησης του Λασιθιώτικου σωματείου, τα οποία βρέθηκαν για αυτό το σκοπό, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η συμφωνία περιλαμβάνει συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών, αλλά και αποκλειστική τροφοδοσία επίλεκτων ταλέντων  που βγαίνουν από την ομάδα της Σητείας προς τον ΟΦΗ.

Η Νίκη Σητείας κάνει μια σημαντική προσπάθεια στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο, έχει ομάδα στην Α’ κατηγορία Λασιθίου και ακαδημία ποδοσφαίρου που αριθμεί 120 παιδιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας με τη Νίκη Σητείας, δώρισε στην ομάδα από το Λασίθι, μια εμφάνιση, για τις ανάγκες της.

Στην φωτογραφία ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Γιαπιτζόγλου, με τον τεχνικό διευθυντή της Κ19 του ΟΦΗ Πέτρο Μαρινάκη και τους ανθρώπους της Νίκης Σητείας  Αρη Αλατσάρη (αντιπρόεδρος Νίκης Σητείας) και Βαγγέλη Γκροζάκη (τεχνικός διευθυντής Νίκη Σητείας).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 το επόμενο διάστημα θα προβεί σε ανάλογες συνεργασίες και με άλλες ομάδες της Κρήτης, με τις οποίες βρίσκεται σε επαφή, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ταλέντων απο την Κρήτη, μέσα απο τον ΟΦΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση