HomeHL-9Εκτός «Δύναμης Πολιτών» δύο δημοτικοί σύμβουλοι

Εκτός «Δύναμης Πολιτών» δύο δημοτικοί σύμβουλοι

Ανεξάρτητοι πλέον η Αθηνά Σπανάκη και ο Μανώλης Σαλούστρος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη διαγραφή της πρώην αντιδημάρχου Αθηνάς Σπανάκη και του Μανώλη Σαλούστρου αποφάσισε απόψε η πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη στη Λότζια «Δύναμη Πολιτών» σε μια συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε απόψε υπό την προεδρία του δημάρχου Βασίλη Λαμπρινό.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της «Δύναμης Πολιτών» μετά από τη διαγραφή τους από την παράταξη κατά πλειοψηφία, διατηρούν ως αιρετοί τη θέση τους στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ωστόσο πλέον συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του σώματος ως ανεξάρτητοι.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της παράταξης, η διαγραφή των δύο μελών της έγινε με αφορμή σχόλια τόσο της κ. Σπανάκη όσο και του κ. Σαλούστρου στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, τα οποία είχαν ως στόχο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Πασπάτη και επιλογές.

Η συνεδρίαση για τη διαγραφή των δύο συμβούλου διήρκεσε κάτι περισσότερο από δύο ώρες και η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία. Την πρόταση διαγραφής καταψήφισε ο Αντώνης Κουμπενάκης με το σκεπτικό ότι θα προκαλέσει προβλήματα στη συνοχή της δημοτικής ομάδας η απομάκρυνση δυο μελών της και ο Γιάννης Τσαπάκης, ο οποίος επισήμανε ότι θα έπρεπε να είναι παρόντες και οι διαγραφέντες για να ακουστούν και οι δικές τους απόψεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση