HomeHL-9Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει στην Κρήτη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιστρέφει στην Κρήτη

Θα κηρύξει το φετινό σχολικό έτος «Έτος οδικής ασφάλειας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με αφορμή την τελετή για την κήρυξη του τρέχοντος σχολικού έτους σε «Έτος οδικής ασφάλειας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, στο πάρκο «Χρήστος Πολέντας» στη Νερατζιά Βουκολιών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδώλησης που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης οικογενειών θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» και από τον Δήμο Πλατανιά, θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί με την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στον χώρο της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστιφόρου στο πάρκο «Χρ. Πολέντας». Κατόπιν, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης θα απευθύνει χαιρετισμό όπως και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης θυμάτων Τροχαίων δυσρυχημάτων Σταύρος Πολέντας.

Στη συνέχεια, η καθηγήτρια Εφαρμογών Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας και Διευθύντρια Εργαστηρίου «Υγεία κα Οδική Ασφάλεια» του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης Μαρία Παπαδακάκη θα αναπτύξει ομιλία.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ο κ. Παυλόπουλος θα απευθύνει χαιρετισμό και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανακήρυξης του φετινού σχολικού έτους σε «Έτος Οδικής Ασφάλειας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση