HomeΚΡΗΤΗΠλούσιες και φέτος οι Χριστουγεννάτικες εκδηλώσεις του Δ. Ρεθύμνου

Πλούσιες και φέτος οι Χριστουγεννάτικες εκδηλώσεις του Δ. Ρεθύμνου

Θα κορυφωθούν με την Παιχνιδοχώρα - Το Εργαστήρι του Άη - Βασίλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία σειρά από πλούσιες εκδηλώσεις διοργανώνουν και φέτος ο Δήμος Ρεθύμνης – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, που θα κορυφωθούν με την «Παιχνιδοχώρα» – το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη, συνεχίζοντας μια παράδοση με βαθιές ρίζες μέσα στο χρόνο.

Ολόκληρο το Σπίτι Πολιτισμού και κάθε γωνία της πλατείας Μικρασιατών, θα μεταμορφωθούν στο πιο φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο σημείο της Κρήτης!

Από τις 17 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10:30 έως τις 21:00, τα ξωτικά των Χριστουγέννων και ο Αϊ-Βασίλης, θα μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων από την καρδιά της Κρήτης – το Ρέθυμνο, σε όλη τη Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα. Ιστορικό:

«Ο Αϊ-Βασίλης, συγκάλεσε το ανώτατο Χριστουγεννιάτικο συμβούλιο των ξωτικών. H απόφαση πάρθηκε ομόφωνα. Φέτος, το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη θα κατασκευαστεί στο Ρέθυμνο. Τα ξωτικά των Χριστουγέννων, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο κι έχουν ήδη ξεκινήσει. Σε λίγο θα φτάσουν στο Ρέθυμνο για να αρχίσουν και πολύ γρήγορα να ολοκληρώσουν την Παιχνιδοχώρα».

Σε όλη τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, στο Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη, θα υπάρχουν εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, θα λειτουργεί μουσική σκηνή, η οποία θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις και δράσεις προκειμένου να διασκεδάσουν τους επισκέπτες.

Η μεγαλύτερη γιορτή των Χριστουγέννων στη Κρήτη, ξεκινά στο Ρέθυμνο, στις 17 Δεκεμβρίου και σας περιμένει για να ζήσετε μαζί με τα παιδιά σας, μία ανεπανάληπτη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση