HomeCity GuideΔωρεάν εργαστήριο για χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτί

Δωρεάν εργαστήριο για χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτί

Από τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 14 Νοεμβρίου και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ στα γραφεία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.), στην λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων (3ος όροφος).

ergastirio-esdak-1

Το εργαστήριο πραγματοποιείται δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κατασκευάζουν εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτί, κατάλληλες για να διακοσμήσουμε το σπίτι ή για δώρα.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες – και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών εφόσον συνοδεύονται – και οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μαζί τους κοπίδι, ψαλίδι, κόλλα στιγμής γενικής χρήσης (ή κολλητική ταινία διπλής όψης), χάρακα, στυλό ή μολύβι, καθώς και μια επιφάνεια κοπής μεγέθους τουλάχιστον Α4 (εφόσον έχουν).

ergastirio-esdak-2

Θα χρειαστούν επίσης για την κατασκευή του δένδρου πολυσέλιδα τεύχη ή/και βιβλία (π.χ. παλιά ημερολόγια, εμπορικούς καταλόγους, φυλλάδια, κλπ), για τα αστέρια σταθερό χαρτί περιτυλίγματος και για τον άγγελο, χαρτί Α4 σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε μία από τις δυο ημέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου στην υπεύθυνη του εργαστηρίου Όλγα Χρήστου, κατά προτίμηση ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα της στο Facebook ή τηλεφωνικά στο 6944573950.

ergastirio-esdak-3

Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση