HomeΕΛΛΑΔΑΔολοφονία 36χρονης μεσίτριας -Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο αγγειοχειρουργός

Δολοφονία 36χρονης μεσίτριας -Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο αγγειοχειρουργός

Βούλευμα καταπέλτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού παραπέμπεται έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο 38χρονος αγγειοχειρούργος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας η οποία τον είχε επισκεφθεί στο «Ιπποκράτειο» προκειμένου να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση.

Το βούλευμα αναφέρει ότι ο 38χρονος «είχε σχέδιο» να σκοτώσει την μεσίτρια σε αυτό περιγράφονται με λεπτομέρειες οι κινήσεις του σύμφωνα με τις οποίες ο γιατρός φρόντισε να μεταφέρει την άτυχη γυναίκα σε χώρο του νοσοκομείου που δεν διέθετε ιατρικό εξοπλισμό και εκεί να της χορηγήσει δύο ισχυρά αναισθητικά τα οποία, όπως τονίζουν γιατροί, δεν ήταν απαραίτητα για την επέμβαση αφαίρεσης κιρσών.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει μάλιστα ότι όταν ο 38χρονος μετέφερε την άτυχη 36χρονη εκείνη ήταν ζωντανή και μπορούσε να διασωθεί.

Όπως τονίζεται μάλιστα στο βούλευμα, το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος προσχεδίασε το έγκλημα αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο αγγειοχειρούργος είχε στείλει μήνυμα στην μεσίτρια με το οποίο την ρωτούσε τον λόγο για τον οποίο δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να αστειευόταν με τους συναδέλφους του προκειμένου να μην κινήσει υποψίες.

Ο 38χρονος από την πλευρά του ενώ αρχικά αρνήθηκε την εμπλοκή του στο έγκλημα στη συνέχεια ανασκεύασε την κατάθεσή του και έκανε λόγο για ιατρικό λάθος. Πλέον όμως έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενος και αναμένεται να καθίσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση