HomeHL-9Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Ηράκλειο ο Γιώργος Σταθάκης

Κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση στο Ηράκλειο ο Γιώργος Σταθάκης

Για το δομημένο περιβάλλον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Έλεγχος και Προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος, Προοπτική και Ζητήματα Εφαρμογής του νέου Νόμου” είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας σε εκδήλωση-συζήτηση του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα στις 7 το απόγευμα με κεντρικό ομιλητή τον κ. Σταθάκη στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ.

Σε ανακοίνωση του το Τμήμα Ανατολικής Κρήτης για τη σημερινή εκδήλωση αναφέρει:

“Μετά την ψήφιση και δημοσίευση του νέου Νόμου για τον ΄΄Έλεγχο και Προστασία του Δομημένου Περιβάλλοντος΄΄ (Ν.4495 ΦΕΚ Α’ 167/2017) η Διοικούσα Επιτροπή ανταποκρινόμενη στην ανάγκη άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης για τους μηχανικούς και τους πολίτες της Ανατολικής Κρήτης διοργανώνει με πρωτοβουλία της εκδήλωση – συζήτηση σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την προοπτική εφαρμογής του νέου Νόμου”.

Μετά την ομιλία του Υπουργού θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα εφαρμογής του νέου Νόμου με εκπροσώπους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προκειμένου να επισημανθούν ζητήματα, τυχόν προβλήματα και ορθές πρακτικές που αφορούν στην εφαρμογή του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση