HomeHL-SportsΤο… λίφτινγκ στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ»

Το… λίφτινγκ στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση στα… ενδότερα της έδρας του ΟΦΗ

Νέα σεζόν, υψηλοί στόχοι και αλλαγές! Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε ολικό λίφτινγκ στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ», με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι Κρητικοί αναδιαμόρφωσαν τόσο τον δικό τους… ιδιωτικό χώρο, όσο και αυτόν των φιλοξενουμένων, υπό τη συνεχή εποπτεία, τόσο του Νίκου Παπαδόπουλου που έκανε και τις… πρακτικές εισηγήσεις του, όσο και του προέδρου, Φώτη Τσάλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Μετά από εργασίες αρκετών εβδομάδων, ολοκληρώθηκε η ολική ανακαίνιση που έγινε σε όλους τους αποδυτηριακούς χώρους στο Γεντί Κουλέ.

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μετά από πολλά χρόνια τα αποδυτήρια του γηπέδου  “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, επιδέχονται τόσο σημαντικές παρεμβάσεις.

Οι οποίες έγιναν μετά από σχετικές εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας μας Νίκου Παπαδόπουλου, ώστε ο χώρος να γίνει πιο λειτουργικός  για τις ανάγκες της ομάδας και εκτελέστηκαν από την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Τα αποδυτήρια του ΟΦΗ, άλλαξαν ολοκληρωτικά. Κατασκευάστηκαν καθίσματα για κάθε παίκτη του ΟΦΗ και αποθηκευτικοί χώροι. Δημιουργήθηκε νέος χώρος για το ιατρείο και τους φυσικοθεραπευτές, αλλά και χώρος για την  προθέρμανση των παικτών.

Στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, έγιναν επίσης ολοκληρωτικές αλλαγές. Δημιουργήθηκαν νέοι χώροι, όπως  γραφείο για τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, διαχωρίστηκαν οι χώροι των αποδυτηρίων των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και του τεχνικού επιτελείου και του μασάζ.

Τοποθετήθηκαν νέες μοκέτες σε όλους τους διαδρόμους και στα αποδυτήρια.

Ενώ τοποθετήθηκαν φωτογραφίες, σήματα και σλόγκαν της ομάδας μας σε όλους τους χώρους, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τοποθετήθηκαν πινακίδες ΑΜΕΑ, ενώ κατασκευάστηκαν και νέα γραφεία για τους παρατηρητές και την αστυνομία.

Ακόμη έγινε αντικατάσταση όλων των υδραυλικών ειδών και ειδών υγιεινής στο γήπεδο του ΟΦΗ, αλλά και πολλά χωρίσματα με γυψοσανίδες, για τη δημιουργία νέων χώρων, αλλά και βαφές σε όλους τους χώρους των αποδυτηρίων.

Ακόμη έγινε αναγόμωση όλων των πυροσβεστήρων, αλλά και τοποθέτηση κλιματιστικών.

Εδώ, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ενέργειες αυτές, δεν θα μπορούσαν να γίνουν, χωρίς την σπουδαία βοήθεια επιχειρήσεων του Ηρακλείου που είναι κοντά στον ΟΦΗ.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση