HomeΚΡΗΤΗΑυγενάκης: «Τα Ταχυδρομεία είναι συνυφασμένα με την ιστορία της χώρας μας»

Αυγενάκης: «Τα Ταχυδρομεία είναι συνυφασμένα με την ιστορία της χώρας μας»

Χαιρετισμός στο Πανελλαδικό Συνέδριο των Ταχυδρομικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «34ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (Π.Ο.Σ.Τ)», στο Ηράκλειο, παραβρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο Γραμματέας της ΝΔ ανέφερε: «Τιμούμε και αναγνωρίζουμε τη δουλειά σας, την πολύχρονη παρουσία σας στο τιμόνι ενός από τα μεγαλύτερα Σωματεία Εργαζομένων στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη της ευθύνης, παραμένει στο πλευρό σας».

«Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και η χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ) δημιουργούν νέα δεδομένα, νέες προκλήσεις, αλλά και νέες ευκαιρίες στον τομέα σας. Η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ευκαιριών αυτών και των νέων δεδομένων αποτελεί τη βάση για την μετάβαση στη νέα εποχή».

Στη συνέχεια ο κ. Λ. Αυγενάκης αναφερόμενος στους εργαζόμενους του κλάδου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, είπε: «…Την ίδια στιγμή, ο εργαζόμενος, ο υπάλληλος είναι επιφορτισμένος με έναν τεράστιο όγκο ευθυνών και προκλήσεων παντός τύπου, ενώ αξιολογείται καθημερινά για τις επιδόσεις του. Σε αυτό το, ούτως ή άλλως, δύσκολο περιβάλλον, σήμερα, ως απόρροια των καταστρεπτικών πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο υπάλληλος έχει να αντιμετωπίσει επιπροσθέτως την αβεβαιότητα για το εργασιακό, το φορολογικό και το ασφαλιστικό του μέλλον».

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι συνυφασμένα με την ιστορία της χώρας μας. Η μακρόχρονη διαδρομή και η πλούσια κληρονομιά των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτισμική και κοινωνική μας παράδοση. Η επιλογή σας, να πραγματοποιήσετε το Συνέδριο σας, φέτος, στο Ηράκλειο μας τιμά και, παράλληλα, αναδεικνύει τη δυναμική του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα και στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού», σημείωσε κλείνοντας τον χαιρετισμό του ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση