HomeΕΛΛΑΔΑΟι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καταδικάζουν την νέα επίθεση σε βάρος συναδέλφου τους

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καταδικάζουν την νέα επίθεση σε βάρος συναδέλφου τους

Τι καταγγέλλει η ομοσπονδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος καταδικάζει τις άνανδρες επιθέσεις εναντίον σωφρονιστικών υπαλλήλων, όπως ήταν αυτή που έγινε στις 3 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της εργαζόμενης διοικητικής υπαλλήλου στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, η Ομοσπονδία καταδικάζει «τους φυσικούς αυτουργούς της ενέργειας αυτής, καθώς και όλους όσους με δημόσιες τοποθετήσεις τους ή θέσεις τους σχετικά με τον χώρο εργασίας μας είναι προφανές ότι λειτουργούν ως ηθικοί αυτουργοί».

Παράλληλα, ζητεί από «την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης να πάρει άμεσα και δημόσια θέση« και παράλληλα απαιτεί «να πάρει επιτέλους μέτρα για την προστασία των συναδέλφων μας, γιατί είναι καιρός τώρα που νοιώθουμε τελείως μόνοι στον δύσκολο αγώνα που κάνουμε για την ασφάλεια των φυλακών και την εξασφάλιση του μεροκάματου – τρομοκάματού μας».

Τέλος, η Ομοσπονδία στηρίζει τη σωφρονιστική υπάλληλο και την οικογένειά της και «μαζί τους δηλώνουμε ότι τέτοιες άνανδρες επιθέσεις, πέρα από τον δικαιολογημένο φόβο, σε καμία περίπτωση δεν θα μας οδηγήσουν σε επιλογές που θα μας αναγκάσουν να παρεκκλίνουμε από το υπηρεσιακό και ηθικό μας καθήκον».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση