HomeΕΛΛΑΔΑΟ Θόδωρος Ρουσόπουλος διαψεύδει επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος διαψεύδει επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Τι ανέφερε δημοσίευμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φωτιά στη ΝΔ προκάλεσε παραπολιτικό σχόλιο που γράφτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος» (Βηματοδότης), με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν ξανά τα σενάρια περί συμμαχίας καραμανλικών με τον Αλέξη Τσίπρα με στόχο να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το παραπολιτικό ανέφερε ότι ο Θόδωρος Ρουσόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος έτρωγαν συντροφιά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και τον γνωστό δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη.

Ανέφερε το δημοσίευμα:

Δύο καραμανλικοί συνέτρωγαν με «ορκισμένους εχθρούς του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Την ώρα που οι πάντες είχαν στρέψει την προσοχή τους στις αποκαλύψεις των Paradise Papers, εκεί γύρω στο μεσημέρι της Δευτέρας, μια περίεργη (όσον αφορά τη σύνθεση) παρέα έτρωγε στο εστιατόριο Κουκουβάγια, κοντά στο Hilton.

Ηταν στο ίδιο τραπέζι οι (καραμανλικοί) Θόδωρος Ρουσόπουλος, Βαγγέλης..Αντώναρος και οι (εδώ είναι η έκπληξη) Κώστας Βαξεβάνης και Γιάννης Μαντζουράνης. Τώρα θα πείτε, τι γύρευαν οι καραμανλικοί με τους ορκισμένους εχθρούς του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη;

Αλλά υπήρξε και μια άλλη συνάντηση που έχει ενδιαφέρον. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο γραφείο του δεύτερου. Τώρα θα πείτε, είναι αυτό είδηση; Ε, όπως το πάρει καθένας.

Δόθηκε και συνέχεια

Με αφορμή αυτό το παραπολιτικό δημοσίευμα, ο Σάκης Μουμτζής, γνωστός για τα όσα είπε πρόσφατα στην τοπική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Φιλοθέη για την συγκυριακή σύμπλευση του κέντρου με την δεξιά Νέα Δημοκρατία ..προλογίζοντας την ομιλία του Αδωνι Γεωργιάδη, και τα οποία ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, εκτόξευσε σφοδρά πυρά κατά του κ. Ρουσόπουλου.

Σε άρθρο του τον χαρακτηρίζει παροπλισμένο στέλεχος με μηδενική απήχηση στη βάση της Νέας Δημοκρατίας. Προχωράει όμως και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας πως με την συνάντηση αυτή ήθελε να στείλει μήνυμα στην ηγεσία της νέας Δημοκρατίας, να δείξει ότι αδιαφορεί για τις διαχωριστικές γραμμές που θέτει η ηγεσία του κόμματος, λειτουργώντας έτσι -όπως υποστήριξε- ως μοχλός ενός συστήματος που θέλει να δώσει χείρα βοήθειας στο χειμαζόμενο Σύριζα.

Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος αντέδρασε έντονα και με δήλωσή του αναφέρει μεταξύ των άλλων για το παραπολιτικό που προκάλεσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα:

«Η πληροφορία που δημοσιεύθηκε στον ηλεκτρονικό «Βηματοδότη» (8 Νοεμβρίου 2017) ότι συνέτρωγα στο ίδιο τραπέζι με τους δικηγόρους Ματζουράνη και Μαντά καθώς και τον δημοσιογράφο Βαξεβάνη είναι παντελώς κατασκευασμένη από τον συντάκτη του δημοσιεύματος. Είναι ο ίδιος συντάκτης στον οποίον στις 22 Δεκεμβρίου 2015 απέστειλα εξώδικο για ένα ακόμη ψευδές δημοσίευμα στο οποίο είχε εμπλέξει το όνομά μου. Αντίστοιχο ψευδές δημοσίευμα για δήθεν συνάντηση μου με υπουργό της σημερινής κυβέρνησης δημοσίευσε ο Βηματοδότης και στις 30 Μαρτίου του 2015. Δεν θα επεκταθώ σε άλλα παλαιότερα δημοσιεύματα ωστόσο συνιστώ στον συντάκτη να επισκεφθεί τον πρώτο μου εξάδελφο Γιώργο Ρουσόπουλο, έναν εξαιρετικό χειρουργό οφθαλμίατρο, ο οποίος θα τον περιθάλψει δωρεάν».

Συνομιλητές του πρώην υπουργού αναφέρουν πως είναι προφανές ότι κάποιοι έχουν ενοχληθεί ιδιαιτέρως από την εκ νέου ενεργοποίηση του Θόδωρου Ρουσόπουλου και επαναφέρουν στην επικαιρότητα ανύπαρκτα και κατασκευασμένα σενάρια προκειμένου να πλήξουν την υποψηφιότητά του.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση