HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης : “Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές”

Λ. Αυγενάκης : “Νέα Δημοκρατία σημαίνει νέες δουλειές”

Στο 4ο Προσυνέδριο της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ομιλία του Γραμματέα Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ξεκίνησαν οι εργασίες, του 4ου Προσυνεδρίου του Κόμματος «Για τις επιχειρήσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας», χθες, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, στο Ηράκλειο.

Βασικοί άξονες του Προσυνεδρίου υπήρξαν η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, η ριζική βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας, καθώς και μια σειρά από στοχευμένες παρεμβάσεις για κλάδους με σημαντική εγχώρια προστιθέμενη αξία, όπως ο τουρισμός και η ναυτιλία.

_dim6313-1

Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Γραμματέας της Ν.Δ., δήλωσε: «Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες ανακαλύπτουν τον εαυτό τους στα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη. ΝΔ σημαίνει νέες δουλείες! Μητσοτάκης σημαίνει μεταρρυθμίσεις!» «Το σχέδιό μας είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Για μας, η αλληλεγγύη είναι η άλλη όψη της ελευθερίας. Το μέρισμα της ανάπτυξης πρέπει να μοιράζεται δίκαια. Τις ανισότητες δεν τις πολεμάς στα λόγια. Τις πολεμάς με πρόγραμμα. Η επανεκκίνηση της Οικονομίας δεν είναι αφηρημένη έννοια για μας. Είναι το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα.

Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τσίπρα και τον συνέταιρό του κ. Καμμένο, να κινούνται στην αρένα της παρακμής και της απαξίωσης. Εμείς κινούμαστε στο φως! Χτίζουμε καθημερινά σχέση ισχυρή και έντιμη με όλους τους Έλληνες πολίτες».

Αναφερόμενος στις προτάσεις της Ν.Δ. σχετικά με μείζονα ζητήματα που αφορούν τον κόσμο των επιχειρήσεων ο κ. Λ. Αυγενάκης, δήλωσε: «Πρότασή μας το υπερπλεόνασμα να διανεμηθεί στη δίκαιη μείωση του ΕΝΦΙΑ για όλους, την οικονομική ανακούφιση των μακροχρόνια άνεργων, και την αποπληρωμή τμήματος των χρεών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.

Με την πρόταση αυτή η Ν.Δ. επιχειρεί να διορθώσει αδικίες, να αιμοδοτήσει την ελληνική οικονομία που φυτοζωεί λόγω της κυβερνητικής πολιτικής και κυρίως να ανακουφίσει τους οικονομικά ασθενέστερους».

_dim6371-1

Η πορεία προς το 11ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Ν.Δ. περιλαμβάνει τη διαδρομή ακόμη 3 Προσυνεδρίων. Ακολουθούν τα Προσυνέδρια στη Λάρισα, στις 18 Νοεμβρίου, στην Αν. Αττική, στις 23 Νοεμβρίου, και το τελευταίο, στη Θεσσαλονίκη, στις 2 Δεκεμβρίου, πριν από το 11ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Ν.Δ. στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017,στην Αθήνα».

Τελειώνοντας, την εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου, ο Γραμματέας της ΝΔ τόνισε: «Χτίζουμε καθημερινά σχέση ισχυρή και έντιμη με τους Έλληνες πολίτες. Πρόεδρε, είμαστε στο πλευρό σας! Σίγουροι για τις επιλογές σας και τον σχεδιασμό που κάνετε για τη χώρα μας, για τις οικογένειές μας. Πρόεδρε, τράβα μπροστά με δύναμη και αποφασιστικότητα! Η Κρήτη με περηφάνια σε ακολουθεί και σε στηρίζει!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση