HomeΕΛΛΑΔΑΔημήτρης Καμμένος για άδεια στον Κουφοντίνα: Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια

Δημήτρης Καμμένος για άδεια στον Κουφοντίνα: Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια

Κατηγορηματικά αντίθετος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατηγορηματικά αντίθετος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, στη χορήγηση άδειας στον καταδικασμένο για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο κ. Καμμένος υπογραμμίζει πως θα πρέπει το Συμβούλιο, που πέρσι είχε απορρίψει το αίτημα του Κουφοντίνα να πάρει άδεια από την φυλακή, με το σκεπτικό ότι ήταν «αμετανόητος», να δώσει εξηγήσεις για το σκεπτικό στο οποίο βασίζει σήμερα την απόφασή του να δοθεί άδεια.

«Επειδή ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί με τον τρομοκρατικό νόμο και ο νόμος αυτός καταδικάζει αυτούς που στρέφονται κατά του κράτους και της Δημοκρατίας σε ισόβια. Όταν λέμε ισόβια, όμως, πρέπει να εννοούμε ισόβια», υπογραμμίζει ο κ. Καμμένος στα parapolitika.gr και τονίζει: «Πέραν τούτου ο Κουφοντίνας δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια για τα ειδεχθή εγκλήματά του.

Έχει καταδικαστεί 11 φορές σε ισόβια και 20 χρόνια κάθειρξη. Μετά τα παραπάνω διαφωνώ με την λογική της χορήγησης της διήμερης άδειας. Το ίδιο Συμβούλιο πέρυσι είχε απορρίψει το αίτημά του με το σκεπτικό ότι είναι αμετανόητος. Θα έχει ενδιαφέρον κι εγώ προσωπικά θέλω πολύ να διαβάσω το νέο σκεπτικό στο οποίο βασίζεται η νέα του απόφαση».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση