HomeHL-GreeceΕντόπισαν το ΙΧ που παραλίγο να χτυπήσει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Εντόπισαν το ΙΧ που παραλίγο να χτυπήσει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Στη Χαριλάου Τρικούπη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν το ΙΧ που παραλίγο να χτυπήσει συναδέλφους τους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας Opel, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Ασκληπιού. Ωστόσο στο ΙΧ δεν υπήρχαν πινακίδες κυκλοφορίας, προφανώς ο οδηγός τις είχε αφαιρέσει νωρίτερα προκειμένου να μην καταφέρουν οι Αρχές να εντοπίσουν το όχημα.

Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί που κινδύνεψαν να παρασυρθούν, συγκράτησαν τόσο τον αριθμό της πινακίδας, όσο και τη μάρκα και το χρώμα, του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος ο φερόμενος ιδιοκτήτης του οχήματος είναι μόνιμος κάτοικος Ευβοίας και το αυτοκίνητο το έχει δώσει σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, που διαμένει στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη τα ξημερώματα οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να παρασύρει αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ένας από τους αστυνομικούς που κινδύνεψε να τον χτυπήσει το ΙΧ, πυροβόλησε με σκοπό να σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Πιθανότατα ο οδηγός του αυτοκινήτου να οδηγούσε κάτω από την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση