HomeHL-WorldΕπί επτά λεπτά εκτελούσε τα θύματά του ο μακελάρης του Τέξας -Πυροβολούσε παιδιά στο κεφάλι

Επί επτά λεπτά εκτελούσε τα θύματά του ο μακελάρης του Τέξας -Πυροβολούσε παιδιά στο κεφάλι

Νέες αποκαλύψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε επτά λεπτά σκότωσε όλα τα θύματά του ο Ντέβιν Κέλεϊ, ο 26χρονος μακελάρης του Τέξας που την περασμένη Κυριακή εισέβαλε σε εκκλησία Βαπτιστών σκοτώνοντας 26 ανθρώπους ανάμεσα στους οποίους και παιδιά και τραυματίζοντας ακόμα 20.

Οι αρχές μάλιστα έχουν στη διάθεσή τους και βίντεο της επίθεσης καθώς η εκκλησία συνήθιζε να καταγράφει κάθε τελετή της, εν κάποιες τι μετέδιδε ακόμα και διαδικτυακά. Σύμφωνα με τους New York Times που επικαλούνται αστυνομικό που έχει δει το βίντεο από το εσωτερικό της εκκλησίας, σε αυτό φαίνεται ο τρόπος που έδρασε ο 26χρονος μακελάρης ο οποίος φέρεται να πυροβολούσε διαρκώς και να σταματούσε μόνο για να ξαναγεμίσει το όπλο του.

Στόχος του ήταν, σύμφωνα με το αστυνομικό, να σκοτώσει όσο περισσότερα άτομα γίνεται και για αυτό ακριβώς πυροβολούσε τα θύματά του στο κεφάλι σαν να τα εκτελεί, ακόμα κι αν αυτά ήταν μικρά παιδιά.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα ανάμεσα στα θύματά του ήταν 8 παιδιά από τα οποία ένα είχε ηλικία μόλις ενός έτους, ενώ αντίθετα το γηραιότερο θύμα ήταν 77 ετών. Νεκρή από τις σφαίρες του μακελάρη έπεσε και μία εγκυμονούσα, η Κρίσταν Χόλκομ.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσες σφαίρες έριξε ο 26χρονος δράστης ωστόσο σύμφωνα με τις αρχές είχε πάνω του περίπου 400.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση