Προσυνέδριο με «ειδικό βάρος» θεωρείται για τη Νέα Δημοκρατία η τέταρτη προπαρασκευαστική διοργάνωση ενόψει του τακτικού συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι εργασίες του οποίου ξεκινούν σε λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Candia Maris στην Αμμουδάρα.

Ο θεματικός άξονας στον οποίο πρόκειται να κινηθεί το 4ο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο είναι η επιχειρηματικότητα και οι δυνατότητες ανάπτυξης νεοφυών επιχειρήσεων ενώ ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στην πορεία και εξέλιξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν με την εναρκτήρια τοποθέτηση του γραμματέα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ η ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:30.

Στη διάρκεια της τοποθέτησής του αναμένεται να προδιαγράψει τον πολιτικό άξονα του κόμματος για την επιχειρηματικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης, θίγοντας και το μείζον ζήτημα των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων.

Παράλληλα, αναμένονται και ανακοινώσεις σχετικά με ζητήματα φοροελαφρύνσεων που έχει επεξεργαστεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας και τον περιορισμό της υπερφορολόγησης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση