Ανείπωτος ο πόνος στα Χανιά αλλά και ολόκληρη την Κρήτη για τον 14χρονο Γιώργο, τον μαθητή που κατέρρευσε στο σχολείο του πριν από λίγες μέρες, και έδωσε άνιση μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού κέντρου υγείας των Αθηνών.

Ο Γιώργος Ζερβός, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής της τοιχοσφαίρισης με αξιοσημείωτες επιδόσεις, το νήμα της ζωής του οποίου κόπηκε άδικα και πολύ πρόωρα, βυθίζοντας στο αβάσταχτο πένθος την οικογένειά του και στην θλίψη την τοπική κοινωνία.

Συγγενείς, συμμαθητές, συναθλητές και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.

Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Ζερβό και οι συναθλητές του. Όπως αναφέρει το squashgr.wordpress.com:

«Ο 14χρονος αθλητής μας Γιώργος Ζερβός από τα Χανιά έχασε τελικά την μάχη που έδινε επί μια εβδομάδα και έφυγε ρίχνοντας σε τεράστια θλίψη τον κόσμο της τοιχοσφαίρισης όπως και το σύνολο των νεαρών αθλητών μας.

Ο Γιώργος Ζερβός ήταν το άτυπο πέμπτο μέλος της Εθνικής μας ομάδας κάτω των 19 ετών στους Πανευρωπαικούς αγώνες 2017 στην Λισαβώνα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους μας και αρκετά ταλαντούχος ενώ συμμετείχε φέτος στο Πανελλήνιο εφήβων και στα περισσότερα τουρνουά τοιχοσφαίρισης. Την προηγούμενη Τρίτη έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στο σχολείο του, το 2ου Γυμνασίου Χανίων, και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διαγνώσθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε άμεσα με C-130 στην Αθήνα.

zervos

Σε δημόσια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς, εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α., καταθέτει τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένεια του δεκατετράχρονου Αθλητή για τον πρόωρο χαμό του. Η Ε.Φ.Ο.Α. καταθέτει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων και εξουσιοδοτεί τον Αντιπρόεδρο κ. Τάσο Δημολίτσα να παραστεί στην αποχαιρετιστήρια τελετή. Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α, θα κατατεθούν 100€ στα «Παιδικά Χωριά SOS», στη μνήμη του Αθλητή μας Γιώργου Ζερβού.

Όνειρο του Γιώργου ήταν να αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα. Θα βρίσκεται στις αποστολές πάντα μαζί μας στις καρδιές μας κάτω από το εθνόσημο στο στήθος. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικίους του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση