HomeHL-GreeceΚόντρα Γεννηματά – Τζανακόπουλου για τους πυροβολισμούς στο ΠΑΣΟΚ

Κόντρα Γεννηματά – Τζανακόπουλου για τους πυροβολισμούς στο ΠΑΣΟΚ

Αιχμή του δόρατος ο ισχυρισμός της κυβέρνησης περί «προβοκατόρικης επίθεσης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κόντρα  μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης έχει προκαλέσει  η χθεσινή  επίθεση στα γραφεία του κόμματος, με τη Φώφη Γεννηματά να χαρακτηρίζει ντροπή  τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης που κάνουν λόγο για προβοκατόρικη επίθεση. Εν τω μεταξύ, στήριξη στον υπουργό, Νίκο Τόσκα, παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι χαίρει της εμπιστοσύνης τους πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας επιτυχημένος υπουργός.

«Είναι ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης που έκανε λόγο για προβοκάτσια και υπογράμμισε ότι την απάντηση την έδωσε σήμερα η αστυνομία με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Σημείωσε δε ότι η αστυνομία έχει εντολές να μην κυνηγάει τους δράστες πέρα από ένα σημείο. «Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, γιατί υπάρχει το άβατο στα Εξάρχεια» υπογράμμισε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα επανέλαβε ότι ήταν μία προβοκατόρικη εγκληματική ενέργεια στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε ότι  η κυβέρνηση δεν ανακαλεί τον  χαρακτηρισμό, καλώντας την κ. Γεννηματά να απαντήσει γιατί είναι ντροπή ο ισχυρισμός.  “Απερίφραστη η καταδίκη Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για την προβοκατόρικη και εγκληματική επίθεση χθες βράδυ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ”, είπε ο κ. Τζανακόπουλος σήμερα και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν αντιμετωπίζουν το περιστατικό με σοβαρότητα. Έσπευσαν να στήσουν φθηνό παιχνίδι εντυπώσεων για να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες.

Ξεκαθάρισε ότι  δεν υπάρχει ζήτημα για το Νίκο Τόσκα και  ότι χαίρει  της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντας τον επιτυχημένο υπουργό. Ανέφερε τις τελευταίες επιτυχίες της αστυνομίας, όπως τη σύλληψη του υπόπτου για τη δολοφονία του εφοριακού.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση