HomeHL-CultureΟ θρυλικός DJ Bukem στο Ηράκλειο

Ο θρυλικός DJ Bukem στο Ηράκλειο

Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής διεθνώς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «Μόνιτορ Φεστ 2017» ολοκληρώνεται με πάρτυ και καλεσμένο τον LTJ BUKEM, έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτεχνες της ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στο Σινέ Στούντιο, στο Ηράκλειο.

Σε κάθε του εμφάνιση ως resident στο λονδρέζικο κλαμπ Fabric δημιουργεί το αδιαχώρητο, ενώ τα μνημειώδη σετ του σε κορυφαία φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο δικαιώνουν τον (κατά πολλούς) τίτλο του κορυφαίου Drum&Bass DJ.

«Ο άνθρωπος που πήρε το Drum’n’Bass από τα υπόγεια του Λονδίνου και το έδωσε στις μάζες», «O αναγεννησιακός καλλιτέχνης της ψηφιακής εποχής», «Ο καλλιτέχνης που καθόρισε το πνεύμα του drum’n’bass», είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που του έχουν αποδοθεί στα 25 χρόνια της θρυλικής του καριέρας. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο LTJ Bukem είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους για την διάδοση του drum’n’bass στον πλανήτη και πως δίκαια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής γενικότερα.

Remixer των Herbie Hancock, Dusky και Jodeci, παραγωγός soundtracks του Hollywood (The Jackal, James Bond) και κομματιών που άλλαξαν για πάντα την πορεία του Drum’n’Bass, όπως τα‘»Demon’s Theme»,»Atlantis»,»Music»και»Horizons».

Τον θρυλικό DJ θα πλαισιώσουν οι Yiannis Papidakis, Larry, και Wolve eNt

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.30.

Προπώληση εισιτηρίων στo βιβλιοπωλείο «Λέξις» και στο viva.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση