Δεν τα κατάφερε τελικά και υπέκυψε στα τραύματα του ο 31χρονος δικυκλιστής, ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα, που είχε σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα στη διασταύρωση των Ασκών στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου.

Ο άτυχος νεαρός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση για αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας.

Από την πρώτη στιγμή γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα του 31χρονου, τόσο στο κεφάλι όσο και στο θώρακα.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός οδηγός κινείτο με τη μηχανή του στην περιοχή, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι τώρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες στην άκρη του δρόμου.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς, μετέφερε τον άτυχο δικυκλιστή στο νοσοκομείο, όπου έδωσε πραγματική μάχη για να βγει νικητής από αυτήν την περιπέτεια που του επεφύλαξε η μοίρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση