HomeHL-WorldΕδειξε το μεσαίο δάχτυλό της στον Τραμπ και έχασε τη δουλειά της

Εδειξε το μεσαίο δάχτυλό της στον Τραμπ και έχασε τη δουλειά της

Η ίδια κάνει λόγο για ενστικτώδη αντίδραση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τζούλι Μπρίκσμαν έγινε viral πριν από λίγες ημέρες, επειδή ύψωσε το μεσαίο δάχτυλό της προς την αυτοκινητοπομπή του Ντόναλντ Τραμπ. Και τώρα έχασε τη δουλειά της.

Η 50χρονη έκανε ποδήλατο στη Βιρτζίνια, όταν είδε την αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου να την προσπερνά. Αμέσως, έκανε την άσεμνη χειρονομία, που την κατέγραψε φωτογράφος. Ηταν μία ενστικτώδης αντίδρασή της απέναντι στις πολιτικές του Τραμπ, εξήγησε η ίδια.

«Τον είδα να περνά και άρχισε να βράζει το αίμα μου. Σκέφτηκα τους μετανάστες που διώχνει, ότι προσπαθεί να καταργήσει το Obamacare, ότι μόλις το ένα τρίτο του Πουέρτο Ρίκο έχει ρεύμα. Και αυτός είναι ξανά στο καταραμένο γήπεδο του γκολφ. Εδειξα το μεσαίο δάχτυλό μου στην αυτοκινητοπομπή πολλές φορές», δήλωσε.

Αμέσως η εικόνα της έγινε viral. Κάποιοι την αποκάλεσαν ηρωίδα, άλλοι έγραφαν στα social media ότι πρέπει να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2020. Η Μπρίκσμαν, που εργαζόταν στο μάρκετινγκ και τις επικοινωνίες εταιρείας που αναλαμβάνει ομοσπονδιακά έργα, θεώρησε σωστό να ενημερώσει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Και τότε την κάλεσαν σε συνάντηση οι εργοδότες της.

Της είπαν ότι τερματίζουν τη συνεργασία μαζί της γιατί δεν επιτρέπεται να έχει «άσεμνα ή άσχημα πράγματα» στα social media, επειδή εκείνη είχε βάλει την επίμαχη φωτογραφία στα προφίλ της στο Facebook και το Twitter. Την ενημέρωσαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη της εταιρείας, όπως είπε η ίδια στην Huffington Post.

Ετσι, στα 50 της η μητέρα δύο παιδιών ψάχνει για δουλειά. Η είδηση προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, με αρκετούς να αναρωτιούνται γιατί πρέπει να τιμωρηθεί μία γυναίκα που εκφράζει την άποψή της στον ελεύθερο χρόνο της. Η ίδια πάντως δεν μετανιώνει για την πράξη της. «Είμαι θυμωμένη με την πορεία της χώρας μας. Ηταν μια ευκαιρία να πω κάτι», δήλωσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση