HomeHL-9Εσπευσμένα αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα ο Ν. Τόσκας

Εσπευσμένα αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα ο Ν. Τόσκας

Λόγω της επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εσπευσμένα αναχώρησε από το Ηράκλειο για την Αθήνα ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μετά την επίθεση που σημειώθηκε αργά το βράδυ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη στην Αθήνα. Ο κ. Τόσκας είχε επισκεφθεί το Ηράκλειο με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία για την Οδική Ασφάλεια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τόσκας δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον κάλεσε στην Αθήνα ζητώντας «άμεση διαλεύκανση» της υπόθεσης με την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Η εκδήλωση

Στην ίδια εκδήλωση παρόντες ήταν επίσης, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας, καθώς και κορυφαία στελέχη της Αστυνομίας, με την τελετή των εγκαινίων να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, παρουσία τοπικών αρχών και φορέων. Τα εγκαίνια της έκθεσης που φέρει τον γενικό τίτλο «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» έγιναν από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ενώ νωρίτερα ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέβηκε στο βήμα αναφερόμενος στον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων.

Η έκθεση με έργα παιδιών από όλη την Ελλάδα θα παραμείνει στο Συνεδριακό Κέντρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας μέχρι τις 24 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα «ταξιδέψει» για τα Χανιά.

Όπως επισήμανε ο κ. Τόσκας τα μηνύματα που περνούν στους ενήλικες τα μικρά παιδιά είναι ιδιαίτερως σημαντικά για τον σεβασμό του ΚΟΚ και την υπεύθυνη οδήγηση.

Η παρουσία του Γ. Λεμπιδάκη

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Γιάννης Λεμπιδάκης, ο οποίος ερωτήθηκε για την υπόθεση της απαγωγής του γιου Μιχάλη. Φορτισμένος συγκινησιακά ο κ. Λεμπιδάκης ευχήθηκε καμία άλλη οικογένεια να μην περάσει την πολύμηνη δοκιμασία που βίωσαν. Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κ. Τόσκας υπογραμμίζοντας ότι η υπόθεση έχει πλέον οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση