HomeHL-SportsΑισιοδοξία παρά τη δεύτερη «γκέλα» στον Εργοτέλη

Αισιοδοξία παρά τη δεύτερη «γκέλα» στον Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ανδρουλάκης εξήγησε ότι με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και οι νίκες * Τί είπε ο Βογιατζής

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς σε ισάριθμους αγώνες της Β’ Εθνικής ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του και άφησε δύο βαθμούς, μένοντας την Κυριακή  στο 1-1 με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.

Παρόλα αυτά, ο Αντώνης Ανδρουλάκης, ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια που εκπροσώπησε για άλλη μία φορά τον τιμωρημένο τεχνικό στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αν η ομάδα συνεχίσει να προσπαθεί τόσο και να δημιουργεί ευκαιρίες, θα έρθουν και οι νίκες.

«Είναι πολύ άσχημο αυτό συναίσθημα που έχουμε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, όπου με την απόδοση που είχαμε να μην παίρνουμε το ματς. Ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι στον αγώνα και πιστεύω ότι με τέτοιες εμφανίσεις σε βάθος χρόνου θα έχουμε καλύτερη συνέχεια και θα πάρουμε τις νίκες και τους βαθμούς που όλοι θέλουμε.

Η προσπάθεια που κάνουμε φαίνεται και από το χειροκρότημα και την αναγνώριση του κόσμου. Παίζουμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο και επιθετικά και αμυντικά, δημιουργούμε ευκαιρίες που είναι το ζητούμενο, αλλά η τελική προσπάθεια δεν μετουσιώνεται σε γκολ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ευκαιρίες και το κάνουμε με συγκεκριμένο τρόπο, τώρα το γκολ είναι μεγάλη συζήτηση.

Η ομάδα μας είχε καλή αμυντική λειτουργία και αυτό είναι όταν δεν δέχεται φάσεις, όχι μόνο γκολ. Σήμερα με μια πολύ καλή ομάδα είχαμε μόνο δυο φάσεις από τον αντίπαλο. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα των γκολ που μπήκαν. Τα γκολ μπαίνουν συνήθως από λάθη, όμως δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα.

Μας προβληματίζει ότι δεν εκμεταλλευόμαστε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Όταν όμως η ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο κάνει άμυνα και καθυστερήσεις δεν είναι εύκολο να βάλεις γκολ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, θέλουμε όμως ακόμα χρόνο να τελειοποιηθούμε και σε αυτό», τόνισε.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Βασίλης Βογιατζής, ο οποίος ανέφερε: «Συγχαρητήρια και ευχές στον Κισσαμικό. Ήμασταν πολύ καλύτεροι για ακόμα μια φορά, παίξαμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας και είχαμε μια φάση που έτυχε να δεχθούμε γκολ. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν παίζεται στην κατηγορία. Δουλεύουμε πολύ και τα αποτελέσματα θα έρθουν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν. Με τον τρόπο που δουλεύουμε θα έρθουν οι νίκες».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αφιέρωση του γκολ στους τραυματισμένους συμπαίκτες του Λαμπάκη και Ροβίθη: «Στον Εργοτέλη, στα αποδυτήρια είμαστε μια οικογένεια και όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς. Οι δύο συμπαίκτες μας που είναι τραυματίες τους θέλουμε κοντά μας σύντομα γιατί είναι και καλά παιδιά και παίκτες. Για το δείξουμε αυτό είχαμε οργανώσει αυτή την κίνηση στο γκολ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση