HomeΕΛΛΑΔΑΣκύλος επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε στο λαιμό και στο αυτί

Σκύλος επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε στο λαιμό και στο αυτί

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο Αγρίνιο για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του ζώου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση σκύλου. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Δοκιμίου Αγρινίου.

Ο αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής που υπηρετεί στη Βόνιτσα, δέχτηκε την επίθεση, ενώ περπατούσε και φέρει βαθιά τραύματα στο λαιμό και το αυτί.

Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος ερευνώνται από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης σκύλου.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου και εν συνεχεία κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας γιατί θα απαιτηθεί πλαστική αποκατάσταση στο τραύμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου ενεργείται προανάκριση σε βάρος αγνώστων δραστών καθότι χθες το μεσημέρι στο Δοκίμι Αιτωλοακαρνανίας, αδέσποτο ζώο συντροφιάς (σκύλος), προκάλεσε σωματική βλάβη σε 50χρονο ημεδαπό δαγκώνοντάς τον στο δεξί αυτί και στο λαιμό. Ο Τραυματίας μετέβη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου και νοσηλεύεται.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση