HomeHL-SportsΚέρκυρα-Λάρισα 1-1

Κέρκυρα-Λάρισα 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με την ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική της Super league.

Το τελικό 1-1 δεν άφησε πάντως καμία από τις δύο ομάδες πλήρως ικανοποιημένες, καθώς αμφότερες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

 Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Κριζμάν και εφτά λεπτά αργότερα ο Γκόμες, με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Η Κέρκυρα, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά η πίεση που άσκησε δεν απέδωσε καρπούς. Αντίθετα στο 33’ η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Ο Ντέλετις έβγαλε πολύ ωραία στον Κριζμάν κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 39’ ο Γκόλιας ανέτρεψε τον Παμλίδη μέσα στην περιοχή και ο Νεοφυτιάδης έδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόμες και ισοφάρισε για την Κέρκυρα.

Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν πραγματικά κακός και η μοναδική καλή στιγμή ήταν το σουτ του Ζορμπά στο 52’ όπου μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, παρά την πίεση της Κέρκυρας και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Kίτρινες:
 Αρτυματάς, Σοϊλέδης – Γκόλιας Μασούρας, Φατιόν, Λαγός

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σιόντης (31’ λ.τρ. Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (69’ Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (78’ Μπάουμαν), Παμλίδης.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78’ Λαγός), Κριζμάν, Ναζλίδης (84’ Περόνε).

Διαφήμιση
Διαφήμιση