HomeHL-SportsΚαρδίτσα ΟΦΗ 1-1

Καρδίτσα ΟΦΗ 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Ηρακλειώτες έμειναν στο 0-0 με την τοπική Αναγέννηση, για τη 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικης

Ο ΟΦΗ απέδρασε με το διπλό από τις Σέρρες στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής, ωστόσο στο δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι του δεν είχε την ίδια τύχη.

Και αυτό διότι η Αναγέννηση Καρδίτσας τον υποχρέωσε στην πρώτη του γκέλα, μετά το μεταξύ τους 1-1 την Κυριακή.

Αντίθετα, για την ΑΣΑ αυτός ήταν ο πρώτος της φετινός βαθμός.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο ομάδες να είναι ελάχιστες.

Οι Κρητικοί απείλησαν στο ξεκίνημα με τα σουτ των Παπαστεριανού και Ορτέγκα. Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε στο 35’ με τον Στρέζο να αποκρούσει το μακρινό σουτ του Σουντουρά.

Φάσεις με το… σταγονόμετρο στην επανάληψη, με τη μεγαλύτερη να έρχεται στις καθυστερήσεις του ματς για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπολου, όταν το σουτ του Κομεσίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 90’ ο ΟΦΗ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Θεοδωράκη, αλλά ο ρέφερι Φωτιάδης είπε «παίζετε».

Στα επόμενα δευτερόλεπτα υπήρξε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Κισκαμπάνη.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς), με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Αινάλη (Μακεδονίας). Τέταρτος ήταν ο Γρατσάνης (Τρικάλων).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 11′ Κονέ, 14 Θεοδωράκης, 26′ 90+4′, 67′ Χαντζάρας, 70′ Σιώπης, 90+4′ Στρέζος – 20′ Ζιαμπάρης, 32′ Λεάλ

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90+4’ Κισκαμπάνης

ΑΣΑ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι (83’ Κωνσταντινόπουλος), Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Ρουσσάκης (67’ Μασούρας), Σουντουρά, Σταματάκης, Πλαβούκος, Κονέ, Χαντζάρας (80’ Μπούσδρας)

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Λεάλ (59’ Μάνος), Χαντί, Παπαστεργιανός (77’ Όγκμποε), Σιώπης, Κοιλιάρας (59’ Κομεσίδης), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση