HomeHL-SportsΕργοτέλης ΑΟΧ-Κισσαμικός 1-1

Εργοτέλης ΑΟΧ-Κισσαμικός 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Γκώνια ήταν καλύτερη, αλλά τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό στο Παγκρήτιο * Και δοκάρι οι γηπεδούχοι

Άλλους δύο βαθμούς σε ματς που ήταν ανώτερος «πέταξε» την Κυριακή  ο Εργοτέλης. Η ομάδα του Τάκη Γκώνια ήταν καλύτερη κόντρα στον ΑΟΧ-Κισσαμικό, προηγήθηκε, είχε και δοκάρι, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε στο 80′ και έμεινε στο 1-1 στο Παγκρήτιο.

Μάλιστα, η ισοφάριση ήρθε ενώ τα «δελφίνια» αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, γεγονός που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήταν αναγνωριστικά, με τις δύο ομάδες να κινούνται κυρίως στο χώρο του κάντρου. Σταδιακά, όμως, ο Εργοτέλης ανέβασε ρυθμούς, πήρε την κατοχή της μπάλα και άρχισε να απειλεί.

Το σουτ του Έφορντ στο 19′ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά με τον Λέο, με τον Λαδά να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια και στη συνέχεια με τον Ξυδά στο 27′, με τον Μπάτζιο να διώχνει.

Ο Μπουτσάκης προσπάθησε να απειλήσει στο 38′ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ που κατέληξε στα χέρια του Λαζαρίδη, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 42ο λεπτό, όταν ο Σταματάκος έκανε τη βαθιά μπαλιά και ο Κάιπερς από πλάγια θέση αριστερά πέρασε τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, με τον Λαζαρίδη να μαζεύει εύκολα την μπάλα σε προσπάθεια του Έφορντ στο 53′, ενώ και οι προσπάθειες του Γκίνη στη συνέχεια δεν βρήκαν στόχο.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 65′, όταν ο Φαούσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Εργοτέλη να χάνει στη συνέχεια διπλή ευκαιρία, αλλά ο Κάιπερς είδε και τα δύο σουτ του στην ίδια φάση να σταματούν πάνω στον Λαζαρίδη.

Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και το πλήρωσαν, με Σάλιακα να ισοφαρίζει στο 80′ έπειτα από πάσα του Λέο.

Στον χρόνο που απέμενε, ο Εργοτέλης πίεσε, κυρίως με τον Σταματάκο, ο οποίος στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να έχει «λυτρώσει» την ομάδα του, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, με το 1-1 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Γιώργο Γιαννίκο (Πειραιά) και Μιχαήλ Νιδριώτη (Αθηνών), ενώ 4ος ήταν ο Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (83′ Πάτας), Σταμόπουλος, Έφορντ (65′ Ιατρούδης), Κάϊπερς, Σταματάκος, Μπούζας.

ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Φουασής, Ζιουλής, Σάλιακας (89′ Αποστολίδης), Γκίνης, Λεμονής, Βρεττός (61′ Ντάγκρας), Ξυδάς (71′ Σελινιωτάκης), Λέο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση