HomeHL-9Ο καιρός στην Κρήτη: Θερμοκρασία με… σκαμπανεβάσματα και λίγες βροχές

Ο καιρός στην Κρήτη: Θερμοκρασία με… σκαμπανεβάσματα και λίγες βροχές

Πρόγνωση από τον Μιχάλη Καρακατσάνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα θα κυλίσει ο καιρός την νέα εβδομάδα στο νησί μας, ενώ οι όποιες βροχές θα είναι λίγες και τοπικές, όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος Μιχάλης Καρακατσάνης.

Πιο αναλυτικά:

Παροδική συννεφιά αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας χωρίς βροχή θα έχουμε μέχρι την Τετάρτη (7-11) με ανέμους ασθενείς έως μέτριους από Νότιοδυτικές διευθύνσεις και την θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο (λόγο των νοτιάδων) και να βρίσκεται στα αστικά κέντρα ως μέγιστη τιμή το μεσημέρι κοντά στους 23 με 25 βαθμούς.

Την Τετάρτη (7/11) πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με αρκετή συννεφιά τοπικές βροχές ή και μπόρες κυρίως στα δυτικά και κεντρικά τμήματα του νησιού μας με τους άνεμους να στρέφονται σε βόρειες διευθύνσεις κοντά στα 5 μποφόρ και την θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση.

Οι όποιες βροχές θα σταματήσουν αργά το βράδυ της Τετάρτης παντού ενώ από την Πέμπτη (8/11) και έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγη  πρόσκαιρη συννεφιά. διατήρηση των ενισχυμένων βοριάδων (4-6 μποφόρ) και την θερμοκρασία ως μέγιστη τιμή τους 18 με 21 βαθμούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση