HomeHL-9Πεζοδρόμια… παγίδες στην Καλοκαιρινού – Η προχειρότητα των έργων

Πεζοδρόμια… παγίδες στην Καλοκαιρινού – Η προχειρότητα των έργων

Το περπάτημα μετατρέπεται σε… αγώνα μετ’ εμποδίων για τους πεζούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε… παγίδες έχουν μετατραπεί τα πεζοδρόμια στην λεωφόρο Καλοκαιρινού για τους πεζούς εξαιτίας των έργων που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος – κάνοντας μία βόλτα στην κεντρική λεωφόρο της πόλης – το περπάτημα έχει γίνει ένας αγώνας μετ’ εμποδίων με τους αρμόδιους φορείς να μην έχουν δώσει την παραμικρή προσοχή στην ασφάλεια των πεζών.

Μπάζα και σύρματα έχουν πάρει την θέση του πεζοδρομίου και κανένας δεν σκέφτηκε να βάλει κάποια σήμανση ή έστω κάποια κορδέλα για να μην είναι δυνατή η πρόσβαση.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του cretapost, οικογένειες με τα καρότσια τους, γυναίκες φορώντας τακούνια και δεκάδες άλλοι πολίτες περνάνε από το συγκεκριμένο σημείο με κίνδυνο να σκοντάψουν ή να τραυματιστούν.

kalokairinoy-erga2 kalokairinoy-erga3

Τα έργα είναι αναγκαία και απαραίτητα για κάθε πόλη που σέβεται τον εαυτό της ωστόσο θα πρέπει να γίνονται με ασφάλεια για τους πολίτες και όχι με την προχειρότητα που αντικρίζουμε κάθε φορά που πραγματοποιούνται έργα στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση