“Μουδιασμένη” εξακολουθεί να είναι η τοπική κοινωνία του Προφήτη Ηλία, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη από το χαμό ενός νέου ανθρώπου, που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τη ζωή του, μετά από δάγκωμα σφήκας.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί η οικογένεια, οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του 30χρονου Α.Χ., ο οποίος “έφυγε”, λόγω αλλεργικού σοκ, το οποίο υπέστη, όταν τον δάγκωσε σφήκα, την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες το απόγευμα του Σαββάτου σε χωράφι του στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Ο άτυχος νεαρός, που ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, προσπάθησε εκείνη την ώρα, να σώσει τον εαυτό του, καθώς είχε πάντα μαζί του την φαρμακευτική αγωγή που συνίσταται για περιπτώσεις αλλεργιών, αφού γνώριζε ότι ήταν αλλεργικός, αλλά δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε, στάθηκε άτυχος.

Υπενθυμίζεται ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν τον νεαρό πατέρα.

Ο γιατρός αλλά και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, αλλά κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με σφυγμό με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να αναφέρουν πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση