HomeHL-SportsΑστέρας Παναθηναϊκός 1-0

Αστέρας Παναθηναϊκός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία εβδομάδα μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε ανώμαλα στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ουζουνίδη ηττήθηκε με 1-0 από τους Αρκάδες, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, κι έτσι παρέμεινε χωρίς νικη στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από τη Λεωφόρο.

 Το γκολ που έκρινε το ματς και έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στους Αρκάδες, το σημείωσε ο Μουνάφο στο 87ο λεπτό.

Ο Αστέρας Τρίπολης βελτίωσε την θέση του στην κατάταξη, αφού πλέον είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός που παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη και 3 ήττες στο παθητικό του, είναι 7ος με 13 βαθμούς.
Λιγοστές ήταν οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να απειλεί πρώτη φορά στο ματς με την κεφαλιά του Μολίνς στο 12΄ (μπλόκαρε ο Αθανασιάδης) και στη συνέχεια στο 32΄ με προβολή του ίδιου παίκτη (η μπάλα πέρασε λίγο άουτ).

Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 στο 24΄ όταν ο Καλτσάς σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και βγήκε κόρνερ.

Στην επανάληψη μετά το 50΄ το παιχνίδι έγινε πιο ζωηρό και όλα έδειχναν ότι ένα γκολ θα αρκούσε για να πάρει η ομάδα που θα το πετύχαινε τη νίκη.

Η πρώτη καλή φάση στο 2ο μέρος ανήκε στον Παναθηναϊκό με το ανάποδο ψαλιδάκι του Μολέδο στο 52′, (η μπάλα κόντραρε στον στον Δουβίκα θα πέρασε έξω από την εστία του Αθανασιάδη).

Η καλύτερη στιγμή του Αστέρα αλλά και του αγώνα ήταν στο 65′, όταν ο Γκοντό μόνος προ του Βλαχοδήμου κόπηκε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Γκοντό είχε βγει και πάλι μόνος, αλλά ο διαιτητής έδωσε λανθασμένα οφσάιντ με υπόδειξη του βοηθού του.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 72′ με τον Λουντ το σουτ του οποίου απέκρουσε με τις γροθιές ο Αθανασιάδης, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε και πήρε τη νίκη, όταν στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόνσο, ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο αμαρκάριστος Μουνάφο με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινες: Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τόνσο,  Βιγιαφάνιες, Μολέδο, Κουρμπέλης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60΄ Μαντιντά), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Καλτσάς (82΄ Ιγκόρ), Δουβίκας (57΄ Γκοντό}.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί (41΄ Γιόχανσον), Σιλά, Χίλιεμαρκ (73΄ Καμπέσας), Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (62΄ Μουνιέ), Μολίνς.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017, 22:11

Διαφήμιση
Διαφήμιση