HomeHL-9Φωτιά σε σπίτι κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Φωτιά σε σπίτι κινητοποίησε την Πυροσβεστική

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τρία δίκυκλα, σε άλλο περιστατικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το πρωί στην Χερσόνησο, όταν φωτιά εκδηλώθηκε σε αποθήκη που βρισκόταν έξω από ένα σπίτι, με αποτέλεσμα να τεθεί σε συναγερμό η Πυροσβεστική που έχει σπεύσει στο σημείο. Πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα κατάφεραν να θέσουν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο πριν αυτή επεκταθεί. Από τις φλόγες προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον χώρο της αποθήκης.

Νωρίτερα ωστόσο, μια άλλη φωτιά είχε ξεσπάσει στην οδό Ευρυτανίας κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τυλίχθηκαν στις φλόγες τρία δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα στον δρόμο το ένα δίπλα στο άλλο. Δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου αποτελούμενη από 8 πυροσβέστες που κατέφθασαν με δύο οχήματα, κατάφερε να ελέγξει τις φλόγες που στο μεταξύ είχαν επεκταθεί σε μια μικρή αποθήκη μπροστά από την οποία ήταν σταυμευμένες οι μοτοσικλέτες.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς τα δύο από τα τρία δίκυκλα ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο τρίτο και στην είσοδο της αποθήκης.

Το πρώτο περιστατικό που έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία τις τελευταίες ώρες ήταν μια φωτιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στο Φόδελε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά η οποία κατέστρεψε 10 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση