HomeHL-SportsΕργοτέλης «Στόχο η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα»

Εργοτέλης «Στόχο η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο της πρώτης νίκης του στο πρωτάθλημα είναι ο Εργοτέλης, ο οποίος κορυφώνει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Άπαντες στις τάξεις της κρητικής ομάδας γνωρίζουν πως θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στο πολύ καλό συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη, παράλληλα όμως ξέρουν και το πώς θα το αντιμετωπίσουν προκειμένου να έρθει η πολυπόθητη πρώτη νίκη.

Τα δείγματα γραφής στα τελευταία ματς (το φιλικό με τον ΟΦΗ, αλλά και του πρωταθλήματος με την Καλλιθέα) έδειξαν πως ο Εργοτέλης είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία όμως χρειάζεται το «κάτι παραπάνω» για μην μένει μόνο στις εντυπώσεις, αλλά και έχει και ουσία…

Πάνω σε αυτό, στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του παιχνιδιού και της υπεροχής του Εργοτέλη, δουλεύει ο Τάκης Γκώνιας, ο οποίος είναι βέβαιος πως με ανάλογη του αγώνα της Καλλιθέας εμφάνισης, θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα όμως περιμένει πως η χανιώτικη ομάδα θα είναι καλύτερη και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, αλλά και την ίδια λειτουργία που είχε στην αμυντική λειτουργία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην δεχθεί γκολ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το φιλικό της προετοιμασίας με το Βελούχι.

Τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στους κιτρινόμαυρους με το «καλημέρα» των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, δεν τους πτοούν και συνεχίζουν την προετοιμασία και τη δουλειά τους βάσει αυτών.

Παρόλα αυτά σε έναν ακόμα αγώνα ο Γκώνιας θα χρειαστεί να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, καθώς πλέον εκτός από τους Κυριακίδη και Λαμπάκη, δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ροβίθη.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 2ης ημέρας του πρωταθλήματος, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο  με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου.

Όπως έγινε στα προηγούμενα εντός έδρας ματς, έτσι και σε αυτό δεν θα ανακοινωθεί αποστολή την παραμονή του αγώνα, αλλά λίγες ώρες πριν την έναρξή του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση