HomeΕΛΛΑΔΑΣυνέλαβαν 6 Ιταλούς στο νοσοκομείο οι ελληνικές Αρχές ως… χούλιγκαν που έκαναν τα επεισόδια στον Ηλεκτρικό

Συνέλαβαν 6 Ιταλούς στο νοσοκομείο οι ελληνικές Αρχές ως… χούλιγκαν που έκαναν τα επεισόδια στον Ηλεκτρικό

Αντιδρά η ιταλική πρεσβεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι ελληνικές Αρχές δεν κατάφεραν να πιάσουν τους χούλιγκαν της Μίλαν που έκαναν επεισόδια χθες το απόγευμα στον Ηλεκτρικό στα Πευκάκια και στον Περισσό.

Πιο συγκεκριμένα, στην σύλληψη έξι Ιταλών οπαδών της Μίλαν προχώρησε η αστυνομία, για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες, στον σταθμό του ΗΣΑΠ πριν από τον αγώνα της ομάδας τους με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Ιταλοί οπαδοί, που τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και μόλις πήραν εξιτήριο συνελήφθησαν! Και αυτό διότι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους πραγματικούς χούλιγκαν που έκαναν επεισόδια.

Ετσι, ένας 72χρονος Μιλανέζος, ένας 60χρονος Ιταλός γιατρός, μια 45χρονη δικηγόρος από το Μιλάνο και τρεις ακόμη συμπατριώτες τους είναι αυτοί που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής.

Μάλιστα, οι συλλήψεις των Ιταλών από την Αστυνομία, προκάλεσαν την αντίδραση της ιταλικής πρεσβείας στην Αθήνα που διόρισε δικηγόρους προκειμένου να χειριστούν την υπόθεση, αφού έχουν αποδείξεις όπως αναφέρουν ότι δεν συμμετείχαν οι συγκεκριμένοι στα επεισόδια.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση