HomeHL-LifestyleΗ Αντέλ ευχαριστεί οίκο μόδας με ιδιαίτερο τρόπο

Η Αντέλ ευχαριστεί οίκο μόδας με ιδιαίτερο τρόπο

«Ηταν ο πρώτος οίκος που έντυσε τον μεγάλο κ … μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσω intagram αποφάσισε η διάσημη τραγουδίστρια Αντέλ να τιμήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Burberry, Κρίστοφερ Μπέιλι, την Πέμπτη, λέγοντας πως την έκανε νε «αισθάνεται υπέροχα» με τα σχέδιά του.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο οίκος μόδας ήταν «ο πρώτος μεγάλος οίκος που έντυσε αυτή και τον μεγάλο της κ…» αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο τον «σύντροφό» της που φεύγει από την βρετανική μάρκα.

Στην δημοσίευσή της, η 29χρονη, που φορούσε τα σχέδιά του στην πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία της – τον επαίνεσε για την προσοχή που έδωσε στις ανασφάλειές της.

Όπως έγραψε: «Ο Κρίστοφερ Μπέιλι και η Burberry ήταν ο πρώτος μεγάλος οίκος μόδας που έντυσε εμένα και τον μεγάλο κ… μου!. Είναι τόσο ενθουσιώδης με τα βρετανικά ταλέντα και πάντα συνεργάστηκε μαζί μου πάνω στις ανασφάλειές μου για να φτιάξει ρούχα για μένα που αποτέλεσαν την υπογραφή μου και με έκαναν να αισθάνομαι υπέροχα! Σύντροφε, θα μας λείψεις αλλά ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις στη συνέχεια. Σ’ αγαπώ».

Η βρετανίδα τραγουδίστρια φόρεσε για πρώτη φορά Burberry στα Βρετανικά Βραβεία το 2012, που υπογράμμιζε την σιλουέτα της, χωρίς να τονίζει τον ιδιαίτερο σωματότυπό της.

Η Αντέλ στα Brit Awards το 2012. Φωτογραφία: AP

adele-2

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση