HomeΕΛΛΑΔΑΚεντροαριστερά: Διχάζουν τους υποψήφιους οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες

Κεντροαριστερά: Διχάζουν τους υποψήφιους οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες

10 ημέρες πριν από τις κάλπες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Καμιά κρυφή συμφωνία. Υπάρχει κοινός νους σε πράγματα που είναι γνωστά εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο» επισήμανε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Όλοι αυτοί που λένε σήμερα ότι θα έπρεπε άμεσα να ενοποιηθούν οι δυο Κοινοβουλευτικές Ομάδες και όχι να συντονίζονται με κοινή δράση υπό τον επικεφαλής που θα εκλεγεί, χάρη κάνουν στη Ν.Δ. και στο ΣΥΡΙΖΑ» προσέθεσε η κυρία Γεννηματά. «Να τελειώνουμε λοιπόν με αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν και με την υποκρισία, τόνισε και άφησε αιχμές λέγοντας ότι κάποιοι ψάχνουν ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας.

Για… μαθητευόμενους Σερλοκ Χολμς μίλησε ο πρόεδρος του Ποταμιού και έδωσε στη δημοσιότητα σειρά συνεντεύξεων των τελευτών εβδομάδων στις οποίες αναφερόταν στο θέμα.

«Δεν αναγνωρίζουμε συμφωνίες κορυφής, όταν είμαστε σε διαδικασία εκλογής από τη βάση» δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης.

«Το θέμα με την ενοποίηση των κοινοβουλευτικών ομάδων για εμένα είναι και ηθικό. Δηλαδή, ενώ από τη μια έλεγαν ότι ο αρχηγός της παράταξης δεν μπορεί να είναι και ευρωβουλευτής, γιατί δεν θα βρίσκεται στη Βουλή, από την άλλη είχαν αποφασίσει να παραμείνουν ως έχουν οι ΚΟ» επισήμανε από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης. Εφόσον δεν εκλέγουμε επικεφαλής της ΚΟ κάποιοι έθεταν το θέμα εκ του πονηρού, προσέθεσε.

Κατηγορηματικά αντίθετοι με τις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες έχουν δηλώσεις και οι Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ραγκούσης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση