HomeHL-9Μεγαλειώδη συγκέντρωση επεφύλαξαν οι Ηρακλειώτες στο Νίκο Ανδρουλάκη

Μεγαλειώδη συγκέντρωση επεφύλαξαν οι Ηρακλειώτες στο Νίκο Ανδρουλάκη

Μεγαλειώδης συγκέντρωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγαλειώδη συγκέντρωση επεφύλαξαν οι Ηρακλειώτες στον συντοπίτη τους Νίκο Ανδρουλάκη, κατά κατά τη διάρκεια της ομιλίας, που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Ατλαντίς στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

androulakis6

 

Εκατοντάδες πολίτες κατέκλυσαν από νωρίς το ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να ακούσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον ευρωβουλευτή και υποψήφιο για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς.

Μάλιστα ο κόσμος ήταν τόσος, που αρκετοί βρέθηκαν έξω από την αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία και την παρακολούθησαν μέσω οθονών, που είχαν τοποθετηθεί.

androulakis7

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Κυβέρνησης και τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι κρατούν τη χώρα μας σε μία διαρκή στασιμότητα, γεγονός που οδηγεί την Ελλάδα πίσω και όχι μπροστά.

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρας ως «καθεστωτικό μόρφωμα», κατηγορώντας τον για καθεστωτικές τακτικές και διαπλοκή, ενώ επεσήμανε ότι προτίθεται να συγκρουστεί με εκείνους, που υπονομεύουν το μέλλον της Ελλάδας.

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι μέσα στις προτεραιτότητες του θα είναι η στήριξη της νέας γενιάς και των λαικών στρωμάτων.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση