HomeΕΛΛΑΔΑΜαχαίρωμα λόγω Facebook: «Πώς η 20χρονη κάρφωσε με τον σουγιά τον γιο μου»

Μαχαίρωμα λόγω Facebook: «Πώς η 20χρονη κάρφωσε με τον σουγιά τον γιο μου»

Αποκαλυπτική μαρτυρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η επίθεση με σουγιά μιας 20χρονης κοπέλας σε ένα 21χρονο αγόρι στο Πύργο Ηλείας, μαχαιρώνοντάς τον στην κοιλιά για ένα μήνυμα που εκείνος είχε ανεβάσει στο facebook.

Ο πατέρας του 21χρονου μιλάει στο protothema.gr και αποκαλύπτει τα εφιαλτικά λεπτά που έζησε ο γιος του πριν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μαχαιρωμένος.

Όπως λέει ο πατέρας του αγοριού κ. Διονύσης, η 20χρονη κοπέλα με τον 26χρονο φίλο της ήρθαν στο σπίτι που βρισκόταν ο γιος του με σκοπό να τον σκοτώσουν.

«Αυτά τα δύο παιδιά ήρθαν με σκοπό να σκοτώσουν το παιδί μου μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ήρθαν στο σπίτι έχοντας σουγιάδες στις τσέπες τους. Χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξε ο θείος του παιδιού μου και ευτυχώς που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι και βοήθησε το γιο μου. Όταν τους άνοιξε την πόρτα, οι δύο ζήτησαν να δουν τον Χρήστο. Μόλις εμφανίστηκε το παιδί μου έβγαλαν και οι δύο τους σουγιάδες και μάλιστα η κοπέλα ήταν αυτή που τον μαχαίρωσε στη κοιλιά» λέει στο protothema.gr o πατέρας του αγοριού.

Ο κ. Διονύσης υποστηρίζει ότι η επίθεση στο παιδί του έγινε επειδή ο 26χρονος θεωρούσε ότι ο γιος του φλέρταρε την κοπέλα του και πήγε εκεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Όλα αυτά έγιναν επειδή πίστευε ο 26χρονος ότι ο γιος μου γουστάρει την κοπέλα του κι ότι της στέλνει μηνύματα, πράγμα που δεν ισχύει. Ο δικός μου ο γιος έχει σχέση με μία άλλη κοπέλα και άλλωστε αυτήν που τον μαχαίρωσε δεν την ήξερε γιατί είναι από την Αθήνα και είχε έρθει το τελευταίο καιρό και ζούσε στον Πύργο μαζί με τον 26χρονο» λέει o πατέρας του 21χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου εκτός κινδύνου και προσθέτει:

«Η αστυνομία που είδε τα μηνύματα των παιδιών, μου είπε ότι ο 26χρονος είχε στείλει απειλητικό μήνυμα στο παιδί μου που του έγραφε ότι σήμερα είναι η τελευταία σου ημέρα. Πήγαν αποφασισμένοι να το σκοτώσουν το παιδί μου. Ο γιος μου από ό,τι γνωρίζω έκανε παρέα με τον αδερφό του 26χρονου, με τον ίδιο δεν έκανε καθόλου παρέα αλλά θέλω να γίνει καλά το παιδί μου και να μου πει ακριβώς τι έχει συμβεί. Αυτή τη στιγμή παραμένει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί οι γιατροί του έχουν βάλει ένα σωληνάκι στο στόμα μετά το χειρουργείο και ούτε κατάθεση δεν έχει δώσει ακόμα».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η 20χρονη με τον νέο φίλο της πήγαν στο σπίτι του 21χρονου για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το ανάρμοστο μήνυμα που ανέβασε στο facebook και για το οποίο η 20χρονη κοπέλα είχε εκνευριστεί πάρα πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη θεώρησε πως το μήνυμα αυτό την προσέβαλε ενώ δημιουργούσε και πρόβλημα στη σχέση της με τον 26χρονο. Φτάνοντας στο σπίτι του 21χρονου η κοπέλα με τον σύντροφό της, άρχισαν να του ζητούν το λόγο κι όταν η συζήτηση «άναψε» εκείνη δεν δίστασε να βγάλει ένα σουγιά από την τσέπη της, να επιτεθεί στον 21χρονο και να τον τραυματίσει στην κοιλιά.

Το θύμα κατάφερε παρά το χτύπημά του να φωνάξει το θείο του και να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που έφτασε τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα στον Πύργο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας κατά συναυτουργία. Ο ι δύο νεαροί κρατούνται όπου πρόκειται να απολογηθούν αύριο.20

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση