HomeHL-LifestyleΟ Γιάννης Τσεκλένης σχολιάζει το ντύσιμο της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση

Ο Γιάννης Τσεκλένης σχολιάζει το ντύσιμο της ξανθιάς δασκάλας στην παρέλαση

«Κακώς δέχθηκε κριτική»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ιφιγένεια Γουγουτσά, δασκάλα από το Ναύπλιο, έγινε το θέμα των ημερών στα social media, λόγω των στιλιστικών της επιλογών στην παρέλαση.

Η ξανθιά δασκάλα δέχθηκε κριτική από πολλούς για το ντύσιμο που επέλεξε να κάνει για να παρελάσει συνοδεύοντας τους μαθητές. Για πολλούς θεωρήθηκε απρεπές. Για άλλους υπερβολικό, για άλλους κιτς και για κάποιους άλλους εκτός τόπου και χρόνου.

ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Η Ιφιγένεια Γουγουτσά φορούσε ένα μαύρο, μίνι, στενό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και 12ποντες γόβες και άσχετα με το αν άρεσε ή δεν άρεσε το ντύσιμό της, το σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε απαρατήρητη. Αντίθετα, τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της, εξ ου και ο όλος ντόρος.

Η κυρία Γουγουτσά, πάντως, βρήκε έναν υπερασπιστή στο πρόσωπο του σχεδιαστή Γιάννη Τσεκλένη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι η δασκάλα ήταν ευπρεπώς ντυμένη και ότι κακώς δέχθηκε κριτική.

daskala-parelash3

Συγκεκριμένα ο κ. Τσεκλένης γράφει:

«Έγραψα κάπου με γνώση, αν μου επιτρέπεται …(τρίτο πρόσωπο ενικού) για την δασκάλα, ότι την βρήκα σωστά ντυμένη …το μήκος του φορέματος είναι μακρύτερο κατά 20 πόντους από τα μίνι των μαθητριών γυμνασίων και λυκείων. Η μπορντούρα με Lyrex δεν το καθιστά βραδινό. Όλες οι παραδοσιακές ενδυμασίες με χρυσοκλωστές είναι κεντημένες. Ελληνοφέρνει αρκετά, τόσο που αν ήταν μακρύτερο θα μπορούσε να είναι Design Zeus+Dione οπότε θα είχε βγει εδώ αντί για εμένα να το υπερασπιστεί η αγαπητή μου φίλη Μαρέβα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση