HomeHL-9Αγωνία για 14χρονο μαθητή με εγκεφαλική αιμορραγία

Αγωνία για 14χρονο μαθητή με εγκεφαλική αιμορραγία

Μεταφέρθηκε με C-130 στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας νοσηλεύεται ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου από τα Χανιά με εγκεφαλική αιμορραγία. Για τη μεταφορά του παιδιού στην πρωτεύουσα που κρίθηκε επιβεβλημένη από τους γιατρούς του νοσοκομείου Χανίων λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στήθηκε επιχείρηση αεροδιακομιδής με τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί, όταν ο μαθητής ένιωσε έντονη αδιαθεσία κι ενώ βρισκόταν στο σχολείο του στα Χανιά, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον έφηβο στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε εγκεφαλική αιμορραγία.

Πολύ σύντομα κρίθηκε απολύτως αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα και για τον λόγο αυτό ζητήθηκε η συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας. Γύρω στις 17:00 το απόγευμα C-130 παρέλαβε τον 14χρονο από το αεροδρόμιο των Χανίων και τον μετέφερε στην Ελευσίνα. Στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση