HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Είχαμε άγχος, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Είχαμε άγχος, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ στάθηκε και στη λανθασμένη αντίδραση στο τέλος του ματς με τον Πανσερραϊκό

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο ΟΦΗ, που πέρασε νικηφόρα από τις Σέρρες επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι οι παίκτες του ήταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό, αν και εντόπισε έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά, που έφερε και το γκολ.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι Κρητικοί είχαν άγχος πριν το ματς και θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα στις συνθήκες του πρωταθλήματος, αναφερόμενος και στο ματς που ακολουθεί στην Καρδίτσα με την ΑΣΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα για εμάς με ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Πριν το παιχνίδι είχαμε άγχος λόγω του ότι έχουμε θέσει υψηλούς στόχους όπως πρέπει να έχει αυτή η ομάδα. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι παρότι κινδυνεύσαμε σε ελάχιστες φάσεις.

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν και στα τελευταία λεπτά έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα. Δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού.

Αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί που ήταν και το ζητούμενο. Έχουμε πάλι εκτός έδρας παιχνίδι, σε κακό γήπεδο όμως πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα σε συνθήκες Footbal l League».

Διαφήμιση
Διαφήμιση