HomeHL-SportsΠανσερραϊκός ΟΦΗ 1-2

Πανσερραϊκός ΟΦΗ 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 του Πανσερραϊκού και έδειξαν με το… καλημέρα τις προθέσεις τους * Πιο έτοιμη η ομάδα του Παπαδόπουλου * Μείωσαν στο φινάλε τα «λιοντάρια» που είχαν και δοκάρι

Αποφασισμένος να μην χάσει και φέτος το «τρένο» της ανόδου είναι ο ΟΦΗ και το έδειξε με το… καλημέρα. Οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν σοβαροί και αποτελεσματικοί στις Σέρρες τη Δευτέρα  στην πρεμιέρα τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και μπήκαν με το «δεξί» στη μάχη, φεύγοντας νικητές με 2-1 σε βάρος του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου εμφανίστηκε πιο έτοιμη από τον αντίπαλό της που, όμως, κατά διαστήματα έγινε άκρως επικίνδυνος και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί στο σκορ, αν η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του πολύ καλού Πόζογλου.

Ο Χαντί αποδείχθηκε πιο εύστοχος, με τον Κουτσιανικούλη που μπήκε και έδωσε νέο αέρα στους φιλοξενούμενους να «σφραγίζει» τη νίκη.

Οι Σερραίοι μείωσαν στο φινάλε με τον Τσελεπίδη και έδειξαν ότι με το πέρασμα του χρόνου έχουν τα φόντα να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Απείλησαν και οι δύο, σκόραρε ο ΟΦΗ

Πιο έτοιμος εμφανίστηκε στο ξεκίνημα ο ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως επιφυλακτικές στον αγωνιστικό χώρο, κάτι λογικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τους «μονομάχους» ακόμα να γνωρίζονται.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, την ώρα, όμως, που τα «λιοντάρια» ανταποκρίνονταν ιδανικά στα αμυντικά τους καθήκοντα. Σταδιακά, ανέβασαν ρυθμούς και μάλιστα είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν ο Πόζογλου εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Πριν προλάβουν να πουν «αχ» για τη χαμένη ευκαιρία, ήρθε η ψυχρολουσία, με τον Χαντί να πιάνει την άμυνα σε μία από τις λίγες φάσεις που φάνηκε απροετοίμαστη και να εκτελεί με το ευθύβολο σουτ του τον Ρίστιτς για το 0-1.

Το γκολ περισσότερο πείσμωσε, παρά πτόησε τους παίκτες του Αμανατίδη που αμέσως βγήκαν ξανά στην επίθεση και είχαν δύο καλές ευκαιρίες να πάνε με το 1-1 στα αποδυτήρια, αλλά το σουτ του Τσιμίκα πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο Στρέζος επενέβη εντυπωσιακά στην προσπάθεια του πολύ καλού και επικίνδυνου Πόζογλου.

Το «τέλειωσε» ο Κουτσιανικούλης, άργησε το γκολ για τα «λιοντάρια»

Ο ρυθμός και η ποιότητα του ματς έπεσαν στο δεύτερο μέρος, με τον Παπαδόπουλο, όμως, να βλέπει ότι η ομάδα του χρειαζόταν και δεύτερο γκολ για να «σφραγίσει» τη νίκη. Έτσι, πέρασε αλλαγή τον Κουτσιανικούλη και δικαιώθηκε, καθώς έδωσε νέο αέρα στην επίθεση και έφερε και το πολυπόθητο τέρμα στο 63ο λεπτό.

Οι Κρητικοί πλέον έπαιξαν περισσότερο για να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, κάτι που επέτρεψε στον Πανσερραϊκό να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να κρατήσει ισορροπημένο το ματς.

Προς το τέλος του αγώνα, τα «λιοντάρια» μετέφεραν περισσότερο το παιχνίδι στην περιοχή του Στρέζου και τελικά πέτυχαν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ της… τιμής με τον Τσελεπίδη, το οποίο, όμως, ήρθε αργά…

Διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης), με βοηθούς τους Χουσεΐν Κούλα (Ξάνθης) και Χρήστο Τζιότζιο (Θράκης), ενώ τέταρτος ήταν ο Ένγκιν Κιγιντζή (Θράκης).

Κίτρινες: 12′ Σιάκκας, 78′ Τσελεπίδης, 83′ Φουσού – 35′ Ζιαμπάρης, 35′ Ποτουρίδης, 87′ Κοιλιάρας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Στέβιτς (46′ Τσελεπίδης), Ιωαννίδης, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Πόζογλου (70′ Φουσού), Τσιμίκας, Ρούτσης (70′ Δούμτσος), Γκούρτσας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης (79′ Ρούσσος), Κοιλιάρας, Νάστος, Οικονόμου, (75′ Πουρτουλίδης) Ορτέγκα, Μάρτος (58′ Κουτσιανικούλης), Χαντί, Κουσκουνάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση