HomeΚΡΗΤΗΤα περίεργα τηλεφωνήματα στο Ρέθυμνο και η απάντηση του Δήμου

Τα περίεργα τηλεφωνήματα στο Ρέθυμνο και η απάντηση του Δήμου

Διαβάστε την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δέκτες τηλεφωνημάτων από αγνώστους που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τον δήμο Ρεθύμνης έχουν δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί επαγγελματίες της πόλης. Για το θέμα αυτό, ο δήμος Ρεθύμνου εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τους δημότες ότι καμία σχέση δεν έχουν οι δημοτικές υπηρεσίες με τα εν λόγω τηλεφωνήματα.

Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Από συμπολίτες ενημερωθήκαμε ότι δέχθηκαν τηλεφώνημα (με αριθμό κλήσης που δεν φέρει πρόθεμα Ρεθύμνου) από άτομο που,  επωνύμως, υποστήριζε ότι τους καλεί εκ μέρους του Δήμου Ρεθύμνης για τη σύνταξη καταλόγου επαγγελματιών του Ρεθύμνου, ζητώντας τους στοιχεία που άπτονται προσωπικών δεδομένων προκειμένου  να ενταχθούν στον εν λόγω κατάλογο καθώς και το ποσό των 35E  το οποίο θα πρέπει να καταβάλλουν σε εταιρεία κούριερ που θα τους επισκεφθεί.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες ότι ο Δήμος Ρεθύμνης ουδεμία σχέση έχει με το θέμα και παρακαλεί τους αποδέκτες  τέτοιου περιεχομένου τηλεφωνικών οχλήσεων, να είναι πολύ προσεκτικοί. Επιπλέον, ο Δήμος Ρεθύμνης έχει ήδη ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για την, χωρίς την άδειά του, επίκληση του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση