HomeΣΠΟΡΕργοτέλης Καλλιθέα 0-0

Εργοτέλης Καλλιθέα 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί είχαν τις ευκαιρίες, έχασαν πέναλτι, αλλά τελικά έμειναν στο 0-0 με την Καλλιθέα στο Παγκρήτιο 

Με δέκα από το 49′ οι φιλοξενούμενοι

Την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί στην επιστροφή του στη Β’ Εθνική έχασε την Κυριακή  ο Εργοτέλης.

Οι Ηρακλειώτες ήταν σαφώς ανώτεροι απέναντι στην Καλλιθέα στο Παγκρήτιο, δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον ετοιμοπόλεμο Κορωνάκη, αλλά και τα… δοκάρια, μένοντας έτσι στο 0-0.

Ο Ροβίθης είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Σταματάκος σπατάλησε μοναδική ευκαιρία, όταν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι εκτελώντας πέναλτι που άφησε και την αθηναϊκή ομάδα με 10 παίκτες από το 49′.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι φεύγουν προφανώς ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας, την ώρα που ο Εργοτέλης θα πρέπει να βρει τρόπο να αποδειχθεί πιο αποτελεσματικός στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν σαφώς καλύτερα στο ματς και έδειξαν από νωρίς απειλητικοί και μέσω στημένων φάσεων, κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ. Μόλις στο 3′ σε εκτέλεση του Μπουτσάκη από το σημαιάκι, ο Μαζουλουξής έπιασε την κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 15′ ο Σταμόπουλος έκανε ωραίο σουτ, αλλά ο Κορωνάκης του είπε «όχι».

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, με τον Ροβίθη να βλέπει την προσπάθειά του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα και από επέμβαση του Κορωνάκη.

Ο Σταμόπουλος έχασε νέα ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα, με το σουτ του να περνά λίγο άουτ, ενώ ο Κορωνάκης συνέχισε να είναι ο «βράχος» της Καλλιθέας, αποκρούοντας και το σουτ του Μπάτζιου στο 37′, ενώ ο Σταματάκος είδε την μπάλα να μην του κάνει ξανά το χατίρι, περνώντας ξανά άουτ στο σουτ του μέσα από την περιοχή στο 43′.

Η μοναδική καλή στιγμή για την Καλλιθέα ήρθε σε μία κεφαλιά του Βινίσιους στο φινάλε του πρώτου μέρους που, όμως, έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, αφού ο Κάιπερς κέρδισε πέναλτι στο 49′ σε χέρι του Βασιλείου, ο οποίος πήρε και πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα. Ο Σταμόπουλος, όμως, δεν τα κατάφερε από την άσπρη βούλα, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Ο Κορωνάκης φώναξε ξανά «παρών» στο 63′ σε προσπάθεια του Έφορντ που πήρε το… ριμπάουντ από το σουτ του Σταματάκου, ενώ βρήκε… συμπαραστάτη και τον Ντιακιτέ που στο 76′ πρόλαβε να διώξει την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα σε προσπάθεια του Κάιπερς.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στον Κούρτι που στο 90′ έχασε την ευκαιρία να λυτρώσει την ομάδα του, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης (Λασιθίου), με βοηθούς τους Νίκο Πάγκαλο (Λασιθίου) και Γιώργο Κρετσίμο (Δυτικής Αττικής), ενώ 4ος ήταν ο Γιώργος Γιαννουλάκης (Χανίων).

Κίτρινες: 34′ Μπούζας, 44′ Μπουτσάκης, 83′ Αγγελόπουλος – 34′ Μάκο

Κόκκινη: 49′ Βασιλείου

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (72’ Κούρτι), Σταμόπουλος, Ροβίθης (46’ Έφορντ), Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κορωνάκης, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Μίγγος, Καντέ, Βινίσιους (64’ Σμυρλής), Μάκο (65’ Μήλιος), Χοτζάλι, Ξόμπλιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση