Μέχρι το μακρινό Ισραήλ πρόκειται να “ταξιδέψει” ο φυσικός και ιστορικός πλούτος της Κρήτης μέσω τηλεοπτικών γυρισμάτων που θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα στο νησί μας.

Συγκεκριμένα στην Κρήτη θα βρεθούν ο δημοσιογράφος Amir Weizeman και ο συνεργάτης του Cohen Moshe από το Τελ Αβίβ από τις 6 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, πραγματοποιώντας γυρίσματα, στο πλαίσιο ανάδειξης του καταδυτικού τουρισμού και του υποθαλάσσιου φυσικού και ιστορικού πλούτου της Κρήτης στο Ισραήλ.

Κατά την παραμονή των μελών της αποστολής, θα γίνουν υποθαλάσσιες λήψεις, ενώ το οπτικοακουστικό υλικό, που θα προκύψει, θα προβληθεί σε τηλεοπτική εκπομπή του κρατικού καναλιού 1 του Ισραήλ, καθώς και στο διεθνές κανάλι 24, το οποίο εκπέμπει στις ΗΠΑ.

Επίσης, θα γίνουν δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα του facebook της εταιρείας Aquazoom σε συνδυασμό με φωτογραφικό υλικό, ενώ παράλληλα το υλικό αυτό θα κοινοποιηθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις καταδυτικού ενδιαφέροντος.

Ο Amir Weizeman είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας υποθαλάσσιας φωτογράφησης Aquazoom και συνεργάζεται με τοπικά και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα.

Στο παρελθόν, συνεργάστηκε με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, τον Οργανισμό Τουρισμού της Γαλλίας και άλλους φορείς που ειδικεύονται σε ανάλογες δραστηριότητες.

Η αποστολή θα συνοδεύεται από το συνεργάτη του κ. Coben Moshe για λόγους ασφαλείας των καταδύσεων και ποιοτικότερης φωτογράφησης.

Σημειώνεται ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέκρινε τη διάθεση 18.600 ευρώ ως οικονομική συμμετοχή του στη 58η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση